Toegangstickets

Bekijk welke kortingen op tickets er beschikbaar zijn.
Als je naar Disneyland Parijs gaat, heb je natuurlijk een ticket nodig, maar de prijzen van deze tickets kunnen nogal verschillen. Koop je tickets op voorhand online via Disney Magic en krijg maar liefst 50% korting op de prijs aan de kassa.

Een goede tip! Koop altijd je tickets vooraf online in plaats van aan de kassa. Hiermee bespaar je al heel wat en vermijd je de soms lange wachtrijen aan de kassa. Je kan immers onmiddellijk naar de ingang van het park lopen.

Kinderen jonger dan 3 jaar hebben nooit een toegangsticket nodig. Deze leeftijd wordt soms opgetrokken naar 6 of 7 met ook gratis verblijf! Kijk hiervoor bij de speciale aanbiedingen.

Tickets voor 1 dag

1 park2 parken
VolwasseneKindVolwasseneKind
MINI
Beperkt geldig.
€ 59€ 54€ 79€ 73
MAGIC
Beperkt geldig.
€ 79€ 73€ 99€ 93
SUPER MAGIC
Altijd geldig.
€ 89€ 82€ 109€ 102
Bestel nu je toegangstickets
(op de officiële website van Disneyland Parijs)

Laatste update prijzen: 4 juli 2020.


De prijs van een ticket voor 1 dag hangt af van:

  1. De periode waarin je gaat. Rond kerstmis of pasen zijn de tickets hoger in prijs.
  2. Of je beide parken wilt bezoeken.
  3. Of je ongelimiteerd in en uit de parken wilt.

Er zijn 3 soorten categoriën van tickets voor 1 dag:

  1. MINI: Een ticket enkel geldig op weekdagen. In juli en augustus niet geldig.
  2. MAGIC: Een ticket beschikbaar op weekdagen en weekends, behalve in bepaalde weekends in oktober, november en december. In augustus bijna niet geldig.
  3. SUPER MAGIC: Altijd geldig.

Zie hieronder voor de exacte data waarop de verschillende tickets geldig zijn. Disneyland Parijs probeert op deze manier de drukte in de parken tot een minimum te houden.

Geldigheid toegangstickets 1 dag

Dit zijn de exacte data waarop de verschillende categoriën (MINI, MAGIC, SUPER MAGIC) van toegangstickets beschikbaar zijn.

dlp-tickets-kalender.jpg

Tickets voor meerdere dagen

De meeste mensen gaan meer dan 1 dag. Op 1 dag heb je immers niet van beide parken ten volle kunnen genieten. De tickets die meerdere dagen geldig zijn, worden niet opgedeeld in categoriën. Ze zijn ook voor zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park geldig en je kan zoveel als je wilt in- en uitlopen.

2 parken
VolwasseneKind
2 dagen€ 179€ 165
3 dagen€ 219€ 201
4 dagen€ 259€ 238
Bestel nu je toegangstickets
(op de officiële website van Disneyland Parijs)

Laatste update prijzen: 4 juli 2020.

 

FASTPASS tickets

Door de Coronamaatregelen zijn FASTPASS tickets momenteel niet beschikbaar.

Met deze tickets kan je één keer of ongelimiteerd de wachtrij bij bepaalde attracties skippen. De gewone, gratis FASTPASS blijft ook bestaan. De FASTPASS-tickets zijn slechts één dag geldig.

Met een Super FASTPASS heb je de keuze om voor € 45 (€ 30 in het laagseizoen) één keer de wachtrij te skippen van ofwel 3 familieattracties (Ratatouille: The Adventure, Peter Pan's Flight en Buzz Lightyear Laser Blast) ofwel 3 snelle attracties (Star Wars HyperSpace Mountain, Rock 'n' Roller Coaster en de Tower of Terror).

Liever toegang tot alle attracties die uitgerust zijn met het FASTPASS-systeem? Dan kan je met een Ultimate FASTPASS voor € 90 (€ 60 in het laagseizoen) één keer de wachtrij skippen of voor € 150 (€ 120 in het laagseizoen) ongelimiteerd skippen.

Deze attracties beschikken over het FASTPASS-systeem: 

calendar-fastpass-new-range_benl_w20s21_tcm756-196525.png

Jaarpaspoorten

Wil je Disneyland Parijs meer dan één keer op een jaar tijd bezoeken? Dan kan je beter een jaarpaspoort nemen! Je profiteert dan immers van diverse kortingen op hotels, winkels en restaurants en krijgt uitnodigingen voor evenementen. 

salon mickey

Nieuwe voorwaarden rond Corona

Vanaf de heropening op 15 juli 2020, is het verplicht om je aankomst te reserveren. Gasten met een boeking in een Disney-hotel zijn zeker van hun toegang tot de parken, maar iemand die een los ticket koopt, moet op voorhand laten weten op welke dag hij of zij dit ticket gaat gebruiken. Zo kan Disneyland Paris ervoor zorgen dat er niet te veel volk rondloopt in de parken. Dit kan via een nieuw online platform.

 

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.