Tickets

Bekijk alle tickets en prijzen.
Wil je Disneyland Parijs meer dan één keer op een jaar tijd bezoeken? Dan kan je beter een jaarpaspoort nemen! Je profiteert dan immers van diverse kortingen op hotels, winkels en restaurants en krijgt uitnodigingen voor evenementen.

De jaarpaspoorten zijn beschikbaar voor iedereen. Er is geen speciale prijs voor kinderen, maar kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen. Voor families die 5 of meer dezelfde jaarpaspoorten willen aanschaffen en op hetzelfde adres wonen, is er 20% familiekorting beschikbaar.

Soorten jaarpaspoorten

Opgelet! het Discovery jaarpaspoort is na aanschaf 2 dagen niet geldig! Deze jaarkaart is voornamelijk bedoelt voor de lokale Franse bevolking. Als internationale Gast, kies je best voor een Magic Flex, Magic Plus of Infinity jaarpaspoort zonder deze beperking.

Abonnement Prijs 2021
Discovery €179
Magic Flex €259
Magic Plus €299
Infinity €449

Prijzen onderhevig aan wijzigingen. Check altijd de officiële website voor de laatste prijzen.

Voordelen
dlp-jaarkaarten-overzicht2019.jpg

Blockdagen

Afhankelijk van het type jaarpaspoort, heb je bepaalde blockdagen. Dit zijn dagen dat je paspoort niet geldig is en je hiermee dus ook geen toegang krijgt tot de parken. Hier moet je voor je aanschaf goed rekening mee houden!

MAGICFLEX-April-2020-September-2021.pdfMAGICFLEX-April-2020-September-2021.pdf
MAGICPLUS-April-2020-September-2021.pdfMAGICPLUS-April-2020-September-2021.pdf
DISCOVERY-April-2020-September-2021.pdfDISCOVERY-April-2020-September-2021.pdf

Aankopen

Je kan een jaarpaspoort aankopen via het internet (aanbevolen), in het Disneyland Park of via de post. Nieuw is dat je de jaarpaspoorten niet in één keer hoeft te betalen! Je kan dit gewoon maandelijks doen zonder extra kosten. Hiervoor is wel een domiciliëring verplicht. Voor deze mogelijkheid moet je je jaarpaspoort aankopen in het Disneyland Park.

Het Bureau Passeport Annuel in het Disneyland Park is dagelijks geopend van 10u tot 17u en kan je vinden tegenover de Royal Castle Stage (aan het kasteel) aan de ingang van Discoveryland.

bureau passeport annuel
Via het internet

Je kan je jaarpaspoort via de officiële website van Disneyland Parijs bestellen. Je krijgt dan een e-voucher toegestuurd die je éénmalig toegang geeft tot het Disneyland Park. Aan de kassa aanschuiven is dus niet nodig. Eens je in het park bent, moet je je voucher onmiddellijk wisselen aan het Bureau de Passeport Annuel. De geldigheid van je jaarpaspoort gaat pas in als je je definitieve jaarpaspoort hebt ontvangen. 

In het Disneyland Park

Heb je geen tijd meer om je jaarpaspoort online aan te kopen? Dan kan je dit ook doen in het Disneyland Park. Koop een toegangsticket voor één dag online of aan de kassa en ga rechtstreeks naar het Bureau Passeport Annuel. Je toegangsticket wordt verrekend in de prijs, maw dit is een korting op je jaarpaspoort. Alleen dagkaarten worden verrekend! Dus geen kaarten voor meerdere dagen.

Als het echt super druk is, dan wordt Bureau de Donald geopend van 10u tot 16u. Dit kan je vinden aan de ingang van het Disneyland Park, tegenover de zij-ingang van het Disneyland Hotel.

Privilege tickets

Een Privilege ticket is een speciaal ticket dat je kan kopen als houder van een jaarpaspoort. Hierdoor krijgen je vrienden en familie korting, als ze op dezelfde dag als jezelf, de Disney-parken bezoeken. Ze zijn goedkoper als de standaard tickets aan de kassa.


Voor houders van een Magic Plus jaarpaspoort:

 • €42 in het laagseizoen
 • €57 in het hoogseizoen
 • Maximaal 5 tickets per week en 10 tickets per jaar
Voor houders van een Infinity jaarpaspoort:

 • €37 in het laagseizoen
 • €52 in het hoogseizoen
 • Maximaal 5 tickets per week en 20 tickets per jaar

Datums van het hoogseizoen:

 • November 2020: 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29
 • December 2020: 5, 6, 12, 13, 19-31
 • Januari 2021: 1-3
 • Februari 2021: 13, 20, 27
 • Maart 2021: 28


Upgraden

Wil je liever upgraden naar een duurder jaarpaspoort? Dat is mogelijk op elk moment. Je betaalt enkel het prijsverschil tussen beide paspoorten. Na de upgrade blijf de originele einddatum van het jaarpaspoort hetzelfde. Een upgrade kan je momenteel enkel doen bij het Bureau Passeport Annuel in het Disneyland Park.

Verlengen

Jaarpaspoorten worden niet automatisch verlengd. Je gaat telkens een éénmalig contract aan met Disneyland Parijs dat automatisch afloopt. Een verlenging kan in het Disneyland Park geregeld worden bij het Bureau Passeport Annuel of online.

Een verlenging is mogelijk vanaf 2 maanden vóór de vervaldatum van je huidige jaarpaspoort. Als je je jaarpaspoort verlengt, dan krijg je een korting van 15%

Room only

Als je een jaarpaspoort hebt, krijg je korting op Disney hotels. De online acties hebben altijd toegangstickets inclusief. De hotels hebben de optie 'room only' (overnachtingen zonder toegangstickets) aangezien je met je jaarpaspoort zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park binnen kan.

Via de officiële website van Disneyland Parijs kan je dit niet boeken. Hiervoor moet je bellen naar de klantendienst op 078 15 60 28.

Soms is een online actie echter goedkoper dan de korting die je krijgt. Als alle reisgenoten over een jaarkaart beschikken, is het voordeliger om een regulier arrangement te boeken via een actie voor één persoon en vervolgens bij aankomst de overige gasten 'los' toe te voegen aan dezelfde kamer. Hiervoor hoef je alleen de verplichte toeristenbelasting per persoon te betalen.

Aankomst reserveren

Als houder van een jaarpaspoort kan je niet zomaar aan de poorten van Disney Parken opdagen. Je moet, ook na Corona, je aankomst melden via het online platform. Disney wilt zo de drukte in de parken kunnen controleren. Je mag maximum drie reservaties hebben in het systeem op hetzelfde moment. Wanneer je op je eerste datum de Disney Parken hebt bezocht, kan je een nieuwe reservatie maken. Zo krijgt iedereen de kans om een keertje naar de parken te gaan.

dlp-reserveringen.jpg
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.