Reclame

Jaarpassen

De goedkoopste oplossing voor vele dagen magie!
Wil je Disneyland Parijs meer dan één keer op een jaar tijd bezoeken? Dan kan je beter een jaarpas nemen! Je profiteert dan immers van diverse kortingen op hotels, winkels en restaurants en krijgt uitnodigingen voor evenementen.

De jaarpassen zijn beschikbaar voor iedereen. Er is geen speciale prijs voor kinderen, maar kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen.

Soorten jaarpassen

Opgelet! De Discovery jaarpas is na aanschaf 2 dagen niet geldig! Deze jaarpas is voornamelijk bedoelt voor de lokale Franse bevolking. Als internationale Gast, kies je best voor een Magic Flex, Magic Plus of Infinity jaarpas zonder deze beperking.

JaarpasPrijs
Discovery€229
Magic Flex€319
Magic Plus€369
Infinity€499

Prijzen onderhevig aan wijzigingen. Check altijd de officiële website voor de laatste prijzen. Laatst aangepast op 31 maart 2022.

Voordelen
dlp-jaarpaspoorten-overzicht-maart-2022-nl.jpeg

Blockdagen

Afhankelijk van het type jaarpas, heb je bepaalde blockdagen. Dit zijn dagen dat je jaarpas niet geldig is en je hiermee dus ook geen toegang krijgt tot de parken. Hier moet je voor je aanschaf goed rekening mee houden!

Aankopen

Je kan een jaarpas aankopen via het internet (aanbevolen), in het Disneyland Park of via de post. Nieuw is dat je de jaarpassen niet in één keer hoeft te betalen! Je kan dit gewoon maandelijks doen zonder extra kosten. Hiervoor is wel een domiciliëring verplicht. Voor deze mogelijkheid moet je je jaarpas aankopen in het Disneyland Park.

Het Bureau Passeport Annuel in het Disneyland Park is dagelijks geopend van 10u tot 17u en kan je vinden tegenover de Royal Castle Stage (aan het kasteel) aan de ingang van Discoveryland.

bureau passeport annuel
Via het internet

Je kan je jaarpas via de officiële website van Disneyland Parijs bestellen. Je krijgt dan een e-voucher toegestuurd die je éénmalig toegang geeft tot het Disneyland Park. Je moet je aankomst reserveren via het reservatieplatform. Dit kan éénmalig met je voucher-code. Aan de kassa aanschuiven is dus niet nodig. Eens je in het park bent, moet je je voucher onmiddellijk wisselen aan het Bureau de Passeport Annuel. De geldigheid van je jaarpas gaat pas in als je je definitieve jaarpas hebt ontvangen. 

In het Disneyland Park

Heb je geen tijd meer om je jaarpas online aan te kopen? Dan kan je dit ook doen in het Disneyland Park. Koop een toegangsticket voor één dag online of aan de kassa en ga rechtstreeks naar het Bureau Passeport Annuel. Je toegangsticket wordt verrekend in de prijs, maw dit is een korting op je jaarpas. Alleen dagkaarten worden verrekend! Dus geen kaarten voor meerdere dagen.

Als het echt super druk is, dan wordt Bureau de Donald geopend van 10u tot 16u. Dit kan je vinden aan de ingang van het Disneyland Park, tegenover de zij-ingang van het Disneyland Hotel.

Privilege tickets

Een Privilege ticket is een speciaal ticket dat je kan kopen als houder van een jaarpas. Hierdoor krijgen je vrienden en familie korting, als ze op dezelfde dag als jezelf, de Disney-parken bezoeken. Ze zijn goedkoper als de standaard tickets aan de kassa.

Voor houders van een Magic Plus jaarpas:

 • €66 in het laagseizoen
 • €47 in het hoogseizoen
 • Maximaal 5 tickets per week en 10 tickets per jaar

Voor houders van een Infinity jaarpas:

 • €61 in het laagseizoen
 • €42 in het hoogseizoen
 • Maximaal 5 tickets per week en 20 tickets per jaar

Hoogseizoen:

 • April 2022: 2 t/m 30
 • Mei 2022: 1 t/m 8, 14, 15, 21, 22, 26 t/m 29
 • Juni 2022: 4 t/m 6, 11, 12, 18, 19, 25 t/m 30
 • Juli 2022: 1 t/m 31
 • Augustus 2022: 1 t/m 30
 • September 2022: 1 t/m 4, 10, 11, 17, 18, 24, 25
 • Oktober 2022: 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22 t/m 31
 • November 2022: 1 t/m 6, 11 t/m 13, 19, 20, 26, 27
 • December 2022: 3, 4, 10, 11, 17 t/m 31
 • Januari 2023: 1 t/m 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29
 • Februari 2023: 4 t/m 28
 • Maart 2023: 1 t/m 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26

Upgraden

Wil je liever upgraden naar een duurdere jaarpas? Dat is mogelijk opelk moment. Je betaalt enkel het prijsverschil tussen beide jaarpassen. Na de upgrade blijf de originele einddatum van de jaarpas hetzelfde. Een upgrade kan je momenteel enkel doen bij het Bureau Passeport Annuel in het Disneyland Park.

Verlengen

Jaarpassen worden niet automatisch verlengd. Je gaat telkens een éénmalig contract aan met Disneyland Parijs dat automatisch afloopt. Een verlenging kan in het Disneyland Park geregeld worden bij het Bureau Passeport Annuel of online.

Een verlenging is mogelijk vanaf 2 maanden vóór de vervaldatum van je huidige jaarpas. Als je je jaarpas verlengt, dan krijg je een korting van 15%

Room only

Als je een jaarpas hebt, krijg je korting op Disney hotels. De online acties hebben altijd toegangstickets inclusief. De hotels hebben de optie 'room only' (overnachtingen zonder toegangstickets) aangezien je met je jaarpas zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park binnen kan.

Via de officiële website van Disneyland Parijs kan je dit niet boeken. Hiervoor moet je bellen naar de klantendienst op 078 15 60 28.

Soms is een online actie echter goedkoper dan de korting die je krijgt. Als alle reisgenoten over een jaarkaart beschikken, is het voordeliger om een regulier arrangement te boeken via een actie voor één persoon en vervolgens bij aankomst de overige gasten 'los' toe te voegen aan dezelfde kamer. Hiervoor hoef je alleen de verplichte toeristenbelasting per persoon te betalen.

Aankomst reserveren

Als houder van een jaarpas kan je niet zomaar aan de poorten van Disney Parken opdagen. Je moet, ook na Corona, je aankomst melden via het online platform. Disney wilt zo de drukte in de parken kunnen controleren. Je mag maximum drie reservaties hebben in het systeem op hetzelfde moment. Wanneer je op je eerste datum de Disney Parken hebt bezocht, kan je een nieuwe reservatie maken. Zo krijgt iedereen de kans om een keertje naar de parken te gaan.

dlp-reserveringen.jpg
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.