Walt Disney Studios Park

De magische filmwereld van Disney gaat voor je open!

Walt Disney Studios Park is het tweede, en nieuwste, park in Disneyland Parijs. In dit park kan je Hollywood achter de schermen beleven en de magie en sensatie van de films ervaren! Het opende op 16 maart 2002, 10 jaar na de opening van het eerste park.

Openingsuren vandaag10:00 - 18:00
Extra Magische Uren08:30 - 09:30
Drukte vandaagLaag
Kerstaanbieding
35% korting op je verblijf
  • Aankomsten van 1 oktober t/m 5 januari 2020

  • Kinderen t/m 11 jaar gratis

  • Geldig van 10 juli 2019 tot 2 oktober 2019.

Informatie

Origineel zou het Disney's MGM Studios Europe genoemd worden, maar om de oprichter, Walt Disney, van alles wat met Disney te maken heeft, eer aan te doen, werd het omgedoopt tot het Walt Disney Studios park.

Het park viert de glitter en glamour van de show-wereld, het creëren van films met een echt werkende filmstudio! Leer de werking van Hollywood ontdekken in de 5 'lots'. Deze lots komen overeen met de landen die je vindt in het Disneyland Park. In tegenstelling tot het Disneyland Park, zijn alle attracties, winkels en restaurants in het Walt Disney Studios Park opgebouwd rond hetzelfde thema.

Als je binnenkomt in het park, kom je in Front Lot een imposante Disney filmstudio tegen met daarin animatie, winkels en restaurants. Hier treed ook vaak een live band op! Als je verder loopt en de studio uit gaat, dan kom je in de Production Courtyard terecht. Hier ontdek je hoe special effects worden gemaakt met onder andere Stitch Live! Verder heb je nog Toon Studio, waar je leert hoe de animatiefilms tot stand komen. Voor wie echte stuntmannen aan het werk wilt zien, moet zich naar de Backlot begeven en als laatste ontdek je hoe het leven als een speelgoed soldaat er aan toe gaat in Toy Story Playland.

Toegangstickets
Bekijk welke kortingen op tickets er beschikbaar zijn.

Themalanden

5 themalanden

Attracties

Meer dan 15 attracties.

Filmervaring

Beleef de films zoals in Hollywood.

Magisch shows

Dagelijks talrijke shows.

Openingsuren bekijk alle openingsuren

Het park is elke dag van het jaar geopend, maar de openingstijden verschillen van dag tot dag en per seizoen. Als je in een Disney Hotel verblijft, dan heb je extra Magische Tijd waarmee je al in het park mag met je ticket zonder dat er andere gasten zijn. Tijdens deze uren krijg je verkorte wachttijden voor populaire attracties. Zeker de moeite waard om een beetje vroeger op te staan! Check altijd even de kalender op de Disneyland Parijs website om te kijken op welke dag de extra Magische Uren van toepassing zijn, want dit is niet elke dag!

De poorten gaan meestal een half uur op voorhand open waardoor je al enkele winkeltjes kan bezoeken.

Bekijk en koop hier je tickets.

Vandaag

woensdag 16 oktober 2019
Extra magische uren 08:30 - 09:30
Openingsuren vandaag10:00 - 18:00

Live wachttijden bekijk alle wachttijden

Seizoenen bekijk alle seizoenen

Disney's Betoverende Kerst

Marvel Season of Super Heroes

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.