Disneyland Park

Beleef magisch ontmoetingen in dit prachtige park.

Het Disneyland Park is het grootste en het meest bekende park van Disneyland Parijs. Het park dat op 12 april 1992 voor het eerst zijn deuren opende, is gebaseerd op het Magic Kingdom in California.

Openingsuren vandaag10:00 - 20:00
Extra Magische Uren08:30 - 09:30
Drukte vandaagLaag
Kerstaanbieding
35% korting op je verblijf
  • Aankomsten van 1 oktober t/m 5 januari 2020

  • Kinderen t/m 11 jaar gratis

  • Geldig van 10 juli 2019 tot 2 oktober 2019.

Informatie

Vanaf het moment dat je onder het Victoriaanse Disneyland Hotel loopt en je hebt je ticket laten valideren, kom je uit op Town Square en Main Street USA, een stadje uit de 20e eeuw. De typische muziek en de vele winkeltjes betoveren je en laten je onderdompelen in een wereld van magie!

Elk Disney park in de wereld heeft zijn eigen 'Magic Kingdom' stijl met als middelpunt van alle magie, het kasteel van Doornroosje (La Chateau de la Belle au Bois Dormant). Vanaf het kasteel kan je elk deel van het park bereiken.

Disneyland Park is verdeeld in 5 delen (of 'landen' genoemd). Laat je verrassen door de cowboys in Frontierland, de prinsessen in Fantasyland, de avonturiers in Adventureland, de ontdekkingsreizigers in Discoveryland of de winkels in Main Street USA. Elk land heeft zijn eigen thema, muziek, decor, kostuums en attracties. Rondom het park bevindt zich de Disneyland Railroad, waarmee gasten kunnen reizen tussen de landen.

Dagelijks is er een ruim aanbod aan shows, parades, entertainment, ontmoeten met Disney figuren en nog zoveel meer. Laat je betoveren in een wereld vol magie!

Toegangstickets
Bekijk welke kortingen op tickets er beschikbaar zijn.

Attracties

Meer dan 40 attracties

Themalanden

5 themalanden

Magisch shows

Dagelijks talrijke shows.

Het kasteel

Elke dag een prachtige vuurwerkshow.

Openingsuren bekijk alle openingsuren

Het park is elke dag van het jaar geopend, maar de openingstijden verschillen van dag tot dag en per seizoen. Als je in een Disney Hotel verblijft, dan krijg je extra Magische Uren waarmee je al in het park mag met je ticket zonder dat er andere gasten zijn. Tijdens deze uren krijg je ook exclusieve ontmoetingen met Disney figuren en verkorte wachttijden voor populaire attracties. Zeker de moeite waard om een beetje vroeger op te staan!

Check altijd even de kalender op de Disneyland Parijs website om te kijken op welke dag de extra Magische Uren van toepassing zijn, want dit is niet elke dag!

De poorten gaan meestal een half uur op voorhand open waardoor je al enkele winkeltjes kan bezoeken.

Vandaag

woensdag 16 oktober 2019
Extra magische uren 08:30 - 09:30
Openingsuren vandaag10:00 - 20:00

Live wachttijden bekijk alle wachttijden

Seizoenen bekijk alle seizoenen

Disney's Halloween Festival

Disney's Betoverende Kerst

Frozen Celebration

Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.