Reclame

Zo worden de naamkaartjes van de Cast Members gemaakt

Elke Cast Member krijgt een nieuw naamkaartje
3 minuten om te lezen
De Cast Members in Disneyland Paris krijgen een nieuw naamkaartje ter gelegenheid van de 30e verjaardag. Disneyland Paris heeft een video gedeeld met het process hoe ze gemaakt worden. De Cast Members mochten zelf beslissen welke kleur het zou worden.

De Cast Members konden kiezen tussen een gouden naamkaartje met witte letters of een wit naamkaartje met gouden letters. Uiteindelijk werd gekozen voor goud. De nieuwe naamkaartjes zijn volledig in goud gemaakt met witte sterren en lijnen rond de rand. In het midden staat de voornaam van de Cast Member, samen met het logo van de 30e verjaardag van Disneyland Paris en de slogan 'La magie n'existe pas sans vous!'.

Het eerste deel van het process is het uitsnijden van de vorm in een grote, gouden plaat. Hierna wordt het logo, de randen en de slogan aangebracht. Als laatste wordt de naam van de Cast Member gegraveerd.

@disneylandparis Coulisses 👀 On finalise la fabrication des Name Tags de nos Cast Members pour notre 30e Anniversaire ! 🎉 #DisneylandParis30 ♬ son original - Disneyland Paris ✨

Misschien ook interessant?

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

7 mei 2023 23:31

Disneyland Paris viert World Wish Day met speciale pre-parade

4 mei 2023 21:58

Bevestigd: live-action kleine zeemeermin Ariel komt deze zomer naar Disneyland Paris

29 april 2023 21:24
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.