Reclame

Zo worden de naamkaartjes van de Cast Members gemaakt

Elke Cast Member krijgt een nieuw naamkaartje
1 minuut om te lezen
De Cast Members in Disneyland Paris krijgen een nieuw naamkaartje ter gelegenheid van de 30e verjaardag. Disneyland Paris heeft een video gedeeld met het process hoe ze gemaakt worden. De Cast Members mochten zelf beslissen welke kleur het zou worden.

De Cast Members konden kiezen tussen een gouden naamkaartje met witte letters of een wit naamkaartje met gouden letters. Uiteindelijk werd gekozen voor goud. De nieuwe naamkaartjes zijn volledig in goud gemaakt met witte sterren en lijnen rond de rand. In het midden staat de voornaam van de Cast Member, samen met het logo van de 30e verjaardag van Disneyland Paris en de slogan 'La magie n'existe pas sans vous!'.

Het eerste deel van het process is het uitsnijden van de vorm in een grote, gouden plaat. Hierna wordt het logo, de randen en de slogan aangebracht. Als laatste wordt de naam van de Cast Member gegraveerd.

@disneylandparis Coulisses 👀 On finalise la fabrication des Name Tags de nos Cast Members pour notre 30e Anniversaire ! 🎉 #DisneylandParis30♬ son original - Disneyland Paris ✨

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.