Reclame

Word een superheld in de nieuwe Spider-Man attractie

Sta als bezoeker midden in de actie
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft nieuwe details bekend gemaakt over de nieuwe Spider-Man attractie die in het Walt Disney Studios Park gebouwd zal worden. Tijdens de attractie word je zelf een deel van de actie en werk je samen met de superhelden.

The Avengers zijn bezig met het opzetten van nieuwe hoofdkantoren en trainingsfaciliteiten over de hele wereld om alle potentiële rekruten te inspireren. Daarom heeft Tony Stark het bedrijf Worldwide Engineering Brigade (WEB) opgericht. Dit bedrijf houdt zich vooral bezig met het ontwikkelen van superkrachttechnologieën, zoals verbeteringen aan het Spider-Man pak.

"Door een mix van nooit eerder vertoonde technologie en praktische effecten, zullen gasten zelf ervaren hoe het is om de capaciteiten van een superheld te hebben.", aldus Scot Drake, creatief directeur van Marvel. De nieuwe attractie zal interactief worden, maar wat de bezoeker exact zal kunnen doen, is nog niet bekend.

De nieuwe Spider-Man attractie zal gebouwd worden op de plaats waar nu de attractie 'Armageddon: Les Effects Spéciaux' zich bevindt die eind deze maand zijn deuren sluit.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.