Reclame

Werken nieuwe Marvel-themaland en attracties voorlopig stilgelegd

Of de deadline nog haalbaar is, is niet zeker
1 minuut om te lezen
De werken in het Walt Disney Studios Park zijn volledig stilgelegd. Normaal werd hier hard gewerkt een het nieuwe Marvel-themaland en attracties. De openingsdatum in 2021 komt hierdoor in het gedrang. De reden van de stillegging: het Coronavirus.

Normaal wordt er hard gewerkt aan het nieuwe Marvel-themaland Avengers Campus. De attractie Rock 'n' Roller Coaster wordt omgebouwd tot een Iron Man attractie, er komt een nieuwe Spider-Man attractie, een meet 'n' greet locatie en een Pym's Test Kitchen restaurant. De opening stond gepland in 2021, maar dit lijkt haast onhaalbaar.

EpaFrance, het bedrijf achter de werken, wil niet langer hun werknemers blootstellen aan mogelijke gevaren. "Om de veiligheid en de gezondheid van onze mensen te garanderen en de verspreiding van het Coronavirus een halt toe te roepen, staken we voorlopig al onze activiteiten", staat te lezen op hun website. De werken zijn daarom stilgelegd en al het materiaal opgeborgen en beveiligd.

Wanneer het bedrijf opnieuw zal starten met de werken, is niet geweten. De maatregelen die genomen worden door het Coronavirus, hebben wereldwijde gevolgen. De kans is daarom ook groot dat de opening van de nieuwe themalanden zal uitgesteld worden.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.