Reclame

Werken in Disneyland Paris: een overzicht

Aan deze dingen wordt er gewerkt!
9 minuten om te lezen
Momenteel wordt er hard gewerkt in Disneyland Paris. Door de afwezigheid van de gasten is het nu het perfecte moment om het één en het ander op te knappen. Een overzicht is dan handig!

Buzz Lightyear Laser Blast

De attractie Buzz Lightyear Laser Blast krijgt een grondige renovatie. Momenteel zitten deze werken in de laatset fase. Alle decors hebben een nieuw likje fluoriserende verf gekregen. Ook de lichteffecten zijn allemaal hersteld en nieuwe LED-verlichting is aangebracht. De bewegende effecten van de attractie werken opnieuw. De buitenkant heeft ook een serieuze opknapbeurt gekregen met nieuwe neon-verlichting en felle kleuren.

Meer informatie over de werken?

dlp-werken-2021-01.JPG

Sneeuwwitje en de zeven dwergen / Pinocchio

Beide attracties krijgen een update waarbij de blacklight verlichting wordt geupdate. Alle decors worden hersteld waar nodig en krijgen een nieuw likje verf.

dlp-werken-2021-03.JPG

Het prieel (gazebo)

Het prieel op Main Street U.S..A. wordt zo goed als volledig met de grond gelijk gemaakt en opnieuw opgebouwd. De bedoeling is het oude hout te vervangen door duurzame materialen zodat het opnieuw enkele tientallen jaren kan meegaan.

Meer informatie over de werken?

Disneyland-Paris-gazebo-construction-01.jpg

"it's a small world"

De grote fontein voor de ingang van de attractie wordt verder opgeknapt. Eerder werd al een barst hersteld en nu krijgt het geheel een nieuw likje verf waar nodig.

dlp-werken-2021-04.JPG

Indiana Jones et le Temple du Péril

Er wordt nieuwe technologie aanbracht op de plaats waar het wagentje naar boven wordt getrokken. Deze nieuwe technologie moet ervoor zorgen dat de rit nog comfortabeler zal worden.

dlp-werken-2021-05.JPG

Front Lot

Een nieuwe vloer moet ervoor zorgen dat je weer naar hartelust kunt lopen op Front Lot.

dlp-werken-2021-07.JPG

Disney's Newport Bay Club and Disney's Sequoia Lodge

Disney's Sequoia Lodge staat in de steigers. De buitenkant van het hotel wordt opgeknapt. Bij Disney's Newport Bay Club is het gebied voor de ingang dan weer vernieuwt en het iconische vuurtoren is weer helemaal opgeknapt.

dlp-werken-2021-08.JPG
dlp-werken-2021-02.JPG


Kasteel van Doornroosje

En 'last but not least' staat het kasteel van Doornroosje in de steigers. De bedoeling is om voor het einde van het jaar alle torens te vervangen door nieuwe torens, muren en balkons te herstellen en het geheel een nieuw likje verf te geven.

Meer informatie over de werken?

Disneyland-Paris-castle-construction-1418626.jpg

Misschien ook interessant?

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21

Bevestigd: live-action kleine zeemeermin Ariel komt deze zomer naar Disneyland Paris

29 april 2023 21:24
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.