Reclame

Werken aan Disney Village in 2022 van start

Een volledig nieuw Disney Village staat voor de deur
1 minuut om te lezen
Vier jaar na de eerste aankondiging van het renovatieprogramma van Disney Village, gaan de werken dit jaar nog van start. Disney Village wordt volledig onder handen genomen en er komt een tweede straat met restaurants en winkels.

De ingrijpende werken beginnen normaal gezien in september 2022 en zouden gefaseerd vijf tot zes jaar duren. Disney Village blijft gewoon geopend en impact van de werken voor de gasten blijven tot een minimum beperkt. Als eerste wordt Café Mickey aangepakt, hier zou een Pizza Planet-restaurant komen. Hierna wordt het terras van de Sports Bar omgevormd tot een overdekte foodcourt.

Het uiterlijk van Disney Village wordt volledig omgevormd. Er komende verschillende niveau's om zo meer dieptezicht te hebben. De metalen constructies, ontworpen door Franck Ghery, zullen verwijderd worden. Alle gebouwen krijgen hun eigen identiteit. Het geheel doet denken aan de Amerikaanse variant van Disney Village, Disney Springs genaamd. Op deze manier krijgt Disney Village een warmere uitstraling.

Het enige gebouw dat de transformatie zal overleven, is Annette's Dinner. Deze krijgt enkel een Cars-thema. Verder wordt een volledige tweede straat aangelegd, met verschillende restaurants en winkels. Hier ligt momenteel Five Guys en Vapiano.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.