Reclame

Werken aan de Cars-attractie gaan verder: dit is de nieuwe Cars-trein!

Een prachtig resultaat.
1 minuut om te lezen
In het Walt Disney Studios Park wordt er druk verder gebouwd aan de nieuwe Cars-attractie. Eerder waren er al enkele concept-arts verschenen, maar nu deelt Disneyland Paris een video met daarin al enkele leuke beelden, zoals de nieuwe treinen.

De 'nieuwe' Cars-attractie bevindt zich in Toy Story Playland in het Walt Disney Studios Park. Het is een transformatie van de oude 'Studio Tram Tours: Behind the Magic' naar een avontuur uit de Disney Pixar-films. De ingang van de attractie is verplaatst en ook de route werd gewijzigd. Tijdens de attractie wordt je als gast meegevoerd op een pittoreske roadtrip waar je talrijke ontdekkingen doet.

In het filmpje zijn voor het eerste de nieuwe treinen te zien en deze zien er prachtig uit! Ze zijn gebaseerd op de Cars-personages waardoor je het gevoel hebt dat je met hun mee het avontuur in stapt. Ook de nieuwe truck van het bedrijf Dinoco is te zien. Hij wordt geplaatst in de scène Catastrophe Canyon.

Teams van Walt Disney Imagineering en Pixar werken samen voor dit project, maar er wordt ook beroep gedaan op de lokale economie. Zo zijn verschillende iconische stukken van de attractie gemaakt door bedrijven in de buurt van Disneyland Paris, met name in Collégien en Crécy-la-Chapelle.

De attractie opent in 2021.

Foto's en video copyright Disney.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.