Reclame

Vuurwerkshow Disney Illuminations opnieuw te zien in Disneyland Park

Na bijna twee jaar..
1 minuut om te lezen
Na een afwezigheid van bijna twee jaar, is de vuurwerkshow Disney Illuminations bij zonsondergang terug te zien in het Disneyland Park. Bezoekers kunnen na een dagje Disney dus terug genieten van deze prachtige avondshow.

De vuurwerkshow Disney Illuminations, opvolger van Disney Dreams!, was het laatst te zien in maart 2020, net voor de eerste lockdown vanwege het Coronavirus. Het volledige resort ging toen voor maanden op slot. Na de heropening van de Disney Parken, was er weinig tot geen entertainment te zien. De vuurwerkshow kon ook niet doorgaan aangezien het Kasteel van Doornroosje in de steigers stond voor een grootschalige renovatie. Projecteren op het doek van de steigers zou niet de geweldig gastenervaring geven als we gewend zijn.

Het Kasteel van Doornroosje is volledig opgeknapt en na 21 maanden is de show terug te zien. Wijzigingen aan de show zijn niet gemaakt. Disney Illuminations werd in 2017 voor het eerst getoond ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van Disneyland Paris. Voor de 30e verjaardag in 2022 is er momenteel nog geen nieuwe show voorzien.

De show werd in première getoond aan de pers en fans op zaterdag 18 december 2021. Dit diende als een technische repetitie. Vanaf 21 december 2021 is de show te zien voor het grote publiek.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.