Reclame

Voordelen van jaarpaspoorten aangepast

Dit zijn de nieuwe voordelen.
6 minuten om te lezen
Sinds April 2019 zijn de prijzen van de jaarpaspoort gestegen met gemiddeld € 50, maar niet alleen de prijs is gewijzigd. Zo zijn bepaalde inbegrepen kortingen, parking en diensten ook gewijzigd.

Elk jaar verhoogt Disneyland Parijs de prijzen van zowel de toegangstickets als de jaarpaspoorten. De nieuwe prijs voor het goedkoopste jaarpaspoort Discovery is gestegen van €139 naar €175 en voor het duurste jaarpaspoort Infinity betaal je nu €449 in plaats van €399.

Maar het blijft niet bij de prijsstijging. Talrijke voordelen zijn ook gewijzigd. Zo kan je niet langer gratis je bagage of een extra rugzak laten opbergen, tenzij je een Infinity jaarpaspoort hebt. Ook het gratis huren van kinderwagens, een rolstoel of het achterlaten van je geliefkoosde huisdier bij het Animal Care Center is nu betalend geworden. Voorheen waren deze voordelen inbegrepen bij de Magic Plus jaarpaspoorten.

mickey-present.jpg

Als je een jaarpaspoort hebt, dan moet je bij een Disney-hotel de optie 'room only' nemen. Hiermee betaal je enkel de prijs van de kamer. De meeste online deals geven je toegangstickets inclusief. Deze prijzen zijn nu ook gestegen. Voor een Disney-hotel betaal je met een Infinity jaarpaspoort nu 'vanaf' €108 ipv €55 en met een Magic Plus jaarpaspoort €130 ipv €66.

Verder het sponsorprogramma verleden tijd. Hiermee kon je gratis maanden Disney sparen door nieuwe houders van een jaarpaspoort aan te brengen.

Bekijk alle nieuwe voordelen en prijzen op onze jaarpaspoorten-pagina.

Misschien ook interessant?

De Cable Car Bake Shop heropent met nieuwe gebakjes, muffins en cupcakes

26 mei 2023 22:50

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

7 mei 2023 23:31
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.