Reclame

Villages Nature zeker nog tot 4 juni 2020 gesloten

Het resort blijft nog even toe..
1 minuut om te lezen
Villages Nature, het vakantieparadijs nabij Disneyland Paris, blijft nog even gesloten. Door de verlengde maatregelen die in Frankrijk werden genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zal het vakantieparadijs gesloten blijven tot minstens 4 juni 2020.

Het vakantieparadijs ligt op slechts 8 km van de Disney-parken. Het is daarom ideaal om een vakantie te combineren met een bezoek aan Disneyland Paris. In Villages Nature is voor iedereen iets te beleven. Het is opgedeeld in verschillende themagebieden: Aqualagon, BelleVie Farm, Forest of legends, Extraordinary Gardens en Lakeside Promenade. Met een groot aanbod aan activiteiten, verveel je je hier nooit. Je kan er gaan paardrijden, golfen, wandelingen maken, zwemmen, pijl en boog schieten, workshops volgen, naar de wellness gaan, een bioscoop bezoeken, klimparcours doen, boomhutten bouwen, brood leren bakken en nog veel meer.

Door de verlengde maatregelen rond het Coronavirus zal Villages Nature nog gesloten blijven tot minstens 4 juni 2020. Alle gasten die een verblijf hadden geboekt voor deze datum, worden automatisch op de hoogte gebracht en krijgen een voucher met het volledige bedrag van hun verblijf.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.