Reclame

Villages Nature zeker nog tot 4 juni 2020 gesloten

Het resort blijft nog even toe..
4 minuten om te lezen
Villages Nature, het vakantieparadijs nabij Disneyland Paris, blijft nog even gesloten. Door de verlengde maatregelen die in Frankrijk werden genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zal het vakantieparadijs gesloten blijven tot minstens 4 juni 2020.

Het vakantieparadijs ligt op slechts 8 km van de Disney-parken. Het is daarom ideaal om een vakantie te combineren met een bezoek aan Disneyland Paris. In Villages Nature is voor iedereen iets te beleven. Het is opgedeeld in verschillende themagebieden: Aqualagon, BelleVie Farm, Forest of legends, Extraordinary Gardens en Lakeside Promenade. Met een groot aanbod aan activiteiten, verveel je je hier nooit. Je kan er gaan paardrijden, golfen, wandelingen maken, zwemmen, pijl en boog schieten, workshops volgen, naar de wellness gaan, een bioscoop bezoeken, klimparcours doen, boomhutten bouwen, brood leren bakken en nog veel meer.

Door de verlengde maatregelen rond het Coronavirus zal Villages Nature nog gesloten blijven tot minstens 4 juni 2020. Alle gasten die een verblijf hadden geboekt voor deze datum, worden automatisch op de hoogte gebracht en krijgen een voucher met het volledige bedrag van hun verblijf.

villages nature

Misschien ook interessant?

De Cable Car Bake Shop heropent met nieuwe gebakjes, muffins en cupcakes

26 mei 2023 22:50

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Drie nieuwe poppen in rolstoelen maken debuut in "it's a small world"

7 mei 2023 22:26
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.