Villages Nature wilt op 12 juni terug openen

Goed nieuws!
7 minuten om te lezen
Villages Nature in Parijs heeft aangegeven dat het op 12 juni 2020 opnieuw de deuren wilt openen. Het heeft daarvoor een label ontvangen van Bureau Veritas, een bedrijf dat werd opgericht om de kwaliteit van de geïmplementeerde maatregelen te controleren.

Villages Nature is een samenwerking tussen Pierres & Vacances, beter gekend als Center Parcs en Disneyland Paris. Het resort behoort tot Disney Nature Resorts. Of ze kunnen open gaan op 12 juni 2020 is nog maar de vraag, want momenteel liggen ze nog in een 'rode zone'. Frankrijk is opgedeeld in groene en rode zones. In de groene zones worden de maatregelen rond het Coronavirus versoepeld. Villages Nature hoopt dan ook tegen 12 juni in een groene zone te liggen.

Hiervoor hebben ze alles op alles gezet om de veiligheid van hun gasten te kunnen garanderen. Ze hebben een label verkregen van Bureau Veritas, dat een label aanbiedt aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen op gebied van veiligheid en hygiene. 

Update: aangezien Villages Nature nog in een oranje zone zit, zal het pas openen op 22 juni 2020.

Villages-Nature-Paris-Center-Parcs.jpg

Zo zullen loketten en contactpunten elke twee uur worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Bij de ingang van het resort wordt je temperatuur gemeten. Heb je koorts? Dan kom je er niet in. Bij elke ingang en zelfbediening is er desinfecterende handgel aanwezig. Verder wordt er extra personeel ingezet, zodat gasten kunnen winkelen en bestellingen van restaurants kunnen ontvangen, zonder ze daarvoor hun huisje moeten verlaten.

Verder zal het aanbod van activiteit verkleint worden tot activiteiten waarbij de social distancing kan gegarandeerd worden. Ook het aantal gasten in restaurants of het waterpark 'Aqualagon' zal beperkt worden. Er word ook ingezet op online boeken en betalen.

Een opening van Villages Nature, betekent nog geen opening voor Disneyland Paris. Over hun opening is nog niets geweten.

villages-nature-paris.png

Disney Star Wars Mandalorian The Child Baby Yoda Pluche in Tas
Mattel | Mattel | Star Wars | Mattel GmbH

€ 35,19

Paladone - Disney Star Wars Menalorian Baby Yoda 3D mok
Merchandise | 350 ml | Keramiek

€ 18,99

Ravensburger puzzel Disney Star Wars The Mandalorian "The Child" Baby Yoda - Legpuzzel - 500 stukjes
Ravensburger | 12 - 99 jaar

€ 11,95

Grogu - Baby Yoda - Star Wars - The Mandalorian - Disney - Diamond Painting - 20x20cm - Complete Set - Inclusief Tools - Stipco
Merkloos

€ 9,94

Kinder paraplu - Paraplu - Disney Frozen kinder paraplu paars
Disney Frozen | Automatisch

€ 13,99

Disney voorleescollectie - Luister CD met alle 10 de verhalen + 10 stickervellen en poster
Disney | Nederlands | Druk: Luister CD's + stickervellen + poster | Pocket | 7424926381365 | Sneeuwwitje

€ 9,99

Nieuwe kerstparade 'Mickey's Dazzling Christmas Parade' tijdens kerstseizoen

11 november 2021 13:30

Pimp je smartphone met deze Disneyland Paris kerstachtergronden!

11 november 2021 13:04

De kerstboom is verschenen op Main Street U.S.A.

11 november 2021 12:44
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.