Reclame

Villages Nature wilt op 12 juni terug openen

Goed nieuws!
2 minuten om te lezen
Villages Nature in Parijs heeft aangegeven dat het op 12 juni 2020 opnieuw de deuren wilt openen. Het heeft daarvoor een label ontvangen van Bureau Veritas, een bedrijf dat werd opgericht om de kwaliteit van de geïmplementeerde maatregelen te controleren.

Villages Nature is een samenwerking tussen Pierres & Vacances, beter gekend als Center Parcs en Disneyland Paris. Het resort behoort tot Disney Nature Resorts. Of ze kunnen open gaan op 12 juni 2020 is nog maar de vraag, want momenteel liggen ze nog in een 'rode zone'. Frankrijk is opgedeeld in groene en rode zones. In de groene zones worden de maatregelen rond het Coronavirus versoepeld. Villages Nature hoopt dan ook tegen 12 juni in een groene zone te liggen.

Hiervoor hebben ze alles op alles gezet om de veiligheid van hun gasten te kunnen garanderen. Ze hebben een label verkregen van Bureau Veritas, dat een label aanbiedt aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen op gebied van veiligheid en hygiene. 

Update: aangezien Villages Nature nog in een oranje zone zit, zal het pas openen op 22 juni 2020.

Zo zullen loketten en contactpunten elke twee uur worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Bij de ingang van het resort wordt je temperatuur gemeten. Heb je koorts? Dan kom je er niet in. Bij elke ingang en zelfbediening is er desinfecterende handgel aanwezig. Verder wordt er extra personeel ingezet, zodat gasten kunnen winkelen en bestellingen van restaurants kunnen ontvangen, zonder ze daarvoor hun huisje moeten verlaten.

Verder zal het aanbod van activiteit verkleint worden tot activiteiten waarbij de social distancing kan gegarandeerd worden. Ook het aantal gasten in restaurants of het waterpark 'Aqualagon' zal beperkt worden. Er word ook ingezet op online boeken en betalen.

Een opening van Villages Nature, betekent nog geen opening voor Disneyland Paris. Over hun opening is nog niets geweten.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.