Reclame

Villages Nature opent opnieuw de deuren

Dolle pret in Center Parcs!
1 minuut om te lezen
Center Parcs opent vanaf 15 december 2020 opnieuw haar deuren in Frankrijk. Hieronder valt ook het park Villages Nature, dat in samenwerking met Disneyland Paris werd gebouwd. Het park bevindt zich op slechts enkele kilometers van Disneyland Paris.

Jammer genoeg zijn de Disney Parken nog tot en met 12 februari 2020 gesloten, maar ontspannen in Center Parcs is alvast opnieuw mogelijk. De opening komt wel met enkel aanpassingen. Zo is het watergedeelte Aqualagon en de restaurants gesloten. Afhaal is wel mogelijk. Verder zijn buitenactiviteiten wel mogelijk, zoals wandelen en fietsen, en ook de boerderij is terug open.

Boekingen kan je nu al doen. Deze kunnen dankzij de speciale reisgarantie tot 21 dagen voor aankomst gratis omgeboekt worden. Indien er reisbeperkingen worden opgelegd door de overheid, kan dit tot 24 uur voor vertrek.

Ondanks dat Villages Nature opnieuw geopend is, kan je vanuit België hier jammer genoeg nog niet naar reizen. Alles niet essentiële reizen zijn momenteel verboden.

Foto's copyright Center Parcs.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.