Reclame

Villages Nature breidt verder uit

Het vakantiepark heeft grote plannen!
1 minuut om te lezen
Het vakantiepark Villages Nature heeft bekend gemaakt dat het wil uitbreiden met nieuwe accomodaties. Het park opende in 2017 als samenwerking tussen Center Parcs en Disneyland Parijs en is gelegen vlakbij Disney's Davy Crockett Ranch.

In totaal zullen er 242 nieuwe accomodaties worden toegevoegd in de buurt van Aqualagon, het grote waterpark van het Resort. Momenteel zijn er al meer dan 1000 acoomodaties, verdeeld over 4 'dorpen'. Bij een accomodatie heb je de keuze uit een appartement of een cottage.

De werken voor de nieuwe accomodaties zouden tegen 2021 voltooid moeten zijn. Net op tijd voor de afronding van de eerste uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park. Disneyland Parijs verwacht dat de bezoekersaantallen hierdoor zullen stijgen. Aangezien Villages Nature dichtbij de parken ligt, is dit een ideale plaats om te verblijven.

Buiten het grote zwembad, biedt Village Nature nog talrijke andere activiteiten aan, waaronder bowlen, een kinderboerderij, workshops, ponyrijden, een escape room, aqua gym, wijnproeverij, een schatenzoektocht, boomhutten bouwen, een boerderij, je eigen honing maken en nog veel meer. Gemiddeld verblijven er 200.000 bezoekers voor meedere dagen in het complex.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.