Reclame

Video: Zo ziet de WEB Slingers attractie er uit

Binnenkort ook in Disneyland Paris
1 minuut om te lezen
In het Amerikaanse Disneyland Resort in Californië, is het nieuwe Marvel themaland 'Avengers Campus' geopend. Hierbij werd ook de Spider Man-attractie WEB Slingers geopend. Deze komt in 2022 ook naar Disneyland Paris. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

De attractie WEB Slingers: A Spider-Man Adventure wordt momenteel gebouwd in het Walt Disney Studios Park op de plaats van de voormalige attractie Armageddon: Les Effects Spéciaux.

Het verhaal van de attractie draait om een opendeurdag bij het bedrijf Worldwide Engineering Brigade (WEB). Je wordt ontvangen door niemand minder dan Peter Parker himself die de nieuwste uitvinding, de Spider-Bot, aan je voorstelt. De demonstratie loopt echter niet goed en de Spider-Bots blijven zichzelf dupliceren.

Jij als gast wordt gevraagd om te helpen dit probleem op te lossen. Door plaats te nemen in een WEB Slinger-voertuig, kan je spinnenwebben afschieten door met je armen te bewegen zoals Spider Man. Hiervoor krijg je punten.

Tijdens de rit kom je langs vier scènes waarbij je voertuig wordt stilgezet. Door middel van een 3D-bril kan je in de verte kijken en helpen de Spider-Bots te verslaan. Bekijk hieronder een video van het verloop.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.