Reclame

Vanaf nu digitaal bestellen bij Earl of Sandwich

Een nieuw tijdperk
3 minuten om te lezen
Vanaf nu kan je digitaal bestellen bij de broodjesbar 'Earl of Sandwich' in Disney Village. De broodjeszaak heeft een aantal schermen geïnstalleerd waarop je je broodje, wrap of salade kan bestellen. Afrekenen kan via een kredietkaart.

Als je binnenkomt bij 'Earl of Sandwich', dan kan je vanaf nu je maaltijd bestellen bij een digitaal touchscreen met daarop alle opties. Betalen kan je doen met een Franse Carte Bancaire of via een kredietkaart zoals MasterCard en VISA.

Na je bestelling krijg je een nummer en kan je plaatsnemen aan je tafel. Zodra je bestelling klaar is, verschijnt je nummer op de digitale schermen die op verschillende plaatsen in de broodjeszaak zijn opgehangen.

Het menu van 'Earl of Sandwich' is vergelijkbaar met de Amerikaanse keten Subway en bestaat uit speciale broodjes, zoals Philly Cheese Steak en Italiaanse gehaktbal in tomatensaus, wraps en salades. Tip voor vegetariërs: de wraps en de salades zijn allemaal verkrijgbaar in een veggie variant. Dit kan je aangeven bij het bestellen.

Foto's: ED92.

Nieuw, vegan ontbijt te krijgen bij Auberge de Cendrillon

12 januari 2023 22:07

Nieuwe droneshow "Avengers: Power the Night" tijdens Grote Finale 30e verjaardag in Disneyland Paris

10 januari 2023 21:47

Van deze twee restaurants in Disneyland Paris nemen we afscheid

8 januari 2023 20:25
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.