Reclame

Urenlange wachtrijen voor... souvenirs

Normaal voor attracties...
1 minuut om te lezen
Bij een bezoekje aan Disneyland Paris horen wachtrijen. Voor de meest populaire attracties moet je af en toe wel eens aanschuiven. Vandaag, bij de officiële start van de vieringen van de 30e verjaardag, ontstonden er zelfs lange wachtrijen aan de winkels.

Disneyland Paris viert vanaf vandaag de 30e verjaardag van het resort. Ter gelegenheid van deze verjaardag, is er een exclusieve souvenircollectie ontwikkeld. Deze lijkt enorm populair te zijn, want er ontstond als snel een wachtrij.

De souvenirs zijn momenteel alleen te koop bij de winkel 'New Century Notions Flora's Unique Boutique' op de hoek van Main Street U.S.A.. Hierdoor stond soms de Discovery Arcade, het overdekte gedeelte aan de rechterkant, tot achteraan vol met mensen die wachten tot ze de winkel binnen mochten.

De nieuwe collectie heeft een focus op de kleuren blauw, paars, roze en goud en bestaat onder meer uit nieuwe pins, knuffels, mokken, t-shirts, spirit jersey, beeldjes, tasjes en een zeeppompje dat zeep in de vorm van Mickey hoofd produceert.

Video: Looopings.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.