Reclame

Uniek muziekfestival in Disneyland Parijs met internationale DJ's

Electroland, where music meets magic
1 minuut om te lezen
Op 8 juli 2017 organiseert Disneyland Parijs een uniek muziekfestival 'Electroland' ter ere van de 25e verjaardag met een grote line-up aan bekende DJ's waaronder Steve Aoki, Orlinski en Nervo.

De Disneyland Paris 25th Anniversary Grand Celebration Show was nog maar net voorbij of Disneyland Parijs kwam met een nieuwe aankondiging. Ze deden dit door de website http://electroland-disneylandparis.com/ te lanceren waarop een countdown getoond werd.

Het festival zal gehouden worden op de Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park en is te vergelijken met het evenement voor de 20e verjaardag waar Armin Van Buuren kwam optreden. Grote DJ's als Steve Aoki, Nervo, Calfan en Orlinski komen op een podium te staan voor de Tower of Terror. Op de Tower zullen videoprojecties te zien zijn, net zoals tijdens de Season of the Force.

Plaatsen zijn beperktTickets zijn €68 voor alleen het concert of €89 inclusief toegang tot beide Disney parken vanaf 16 uur te koop op de website van Disneyland Parijs.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.