Reclame

Tweede trailer Aladdin verschenen

Met prachtige beelden!
1 minuut om te lezen
Er is een tweede trailer online verschenen van de live-action remake van het Aladdin. Aladdin verscheen in 1992 als Disney-animatie en wordt nu verfilmd met Will Smith als de Geest, Mena Massoud als Aladdin en Naomi Scott als Jasmine.

Het verhaal gaat over Aladdin, een straatarme jongen, die samen met zijn aap Abu probeert te overleven in de straten van Agrabah. Op een dag ontmoet hij prinses Jasmine, wanneer zij vermomd een appel wilt geven aan een jongen, maar deze vervolgens niet kan betalen. Samen vluchten ze weg, en Aladdin wordt verliefd.

Ondertussen heeft de slechterik Jafar een grot ontdekt met een grote hoeveelheid aan goud, maar enkel een 'ruwe diamant' mag de groot betreden. Met zijn toverkrachten ontdekt hij dat enkel Aladdin de grot kan betreden en lijkt hij Aladdin mee met een list.

Wanneer Aladdin de grot betreed vindt hij een vliegend tapijt en de magische lamp. Door over de lamp te wrijven, komt de Geest tevoorschijn. Hierna volgt een spannend avontuur waarin Aladdin probeert prinses Jasmine te veroveren door zich uit te geven als prins Ali 'a Babwa, maar Jafar ligt op de loer..

De film zal vanaf 22 mei 2019 te zien zijn in de filmzalen.

Misschien ook interessant?

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.