Reclame

Trouwen in Disneyland Paris kan vanaf nu in de koets van Assepoester

Voel je even een prins en / of prinses
2 minuten om te lezen
Ga je trouwen? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Disneyland Paris heeft een koets laten ontwerpen die je entree echt magisch zal maken. De koets lijkt op die van Assepoester en is gemaakt van bladgoud en Swarovski-kristallen.

De sprookjeskoets, Disney's Enchanted Carriage, is volledig handgemaakt. In totaal werden meer dan 2000 stukken bladgoud en 13000 oogverblindende Swarovski-kristallen gebruikt. Het is een open koets, maar de de open ramen zijn hartvormig gemaakt. Op het dak prijkt een grote, verlichte kroon.

Het interieur doet denken aan een sterrennacht en is afgewerkt met bladgoud. Verder zijn er comfortabele zetels geïnstalleerd. Bij de koets hoort je persoonlijke butler en vier prachtige witte paarden die de koets zullen trekken. Disney's Enchanted Carriage is de magische finishing touch voor een sprookjeshuwelijk.

Enkel rondrijden in de koets is niet mogelijk. De koets maakt onderdeel uit van de privé-ceremonies, zoals huwelijken, aanzoeken of fotoshoots. Trouwen in Disneyland Paris is mogelijk vanaf 2017. Er bestaan twee pakketten waaruit je kan kiezen.

De 'Romance Collection'

Bij dit pakket mag je kiezen tussen iconische plaatsen in het Disneyland Park. Op de locatie worden stoelen, prachtige decoraties en magische verlichting voorzien. Enkele voorbeelden zijn:

  • Central Plaza voor het kasteel van Doornroosje
  • Op de eerste verdieping van het kasteel
  • De binnenplaats van restaurant Auberge de Cendrillon
  • Thunder Mesa River Boat. Bij deze locatie hoort ook een privérondvaart. Zo stap je letterlijk in het huwelijksbootje.

Once Upon a Time Collection

Als je liever in een Disney Hotel je ja-woord geeft, dan is dit pakket iets voor jou. Je kan kiezen tussen de exclusieve zaal van Disney's Newport Bay Club of die van Disney's Hotel New York: The Art of Marvel.

Elke pakket kan volledige op maat gemaakt worden met behulp van de Disney Wedding-planners. Zo is het mogelijk om je favoriete Disney Figuren aanwezig te hebben, kan je je eetervaring zelf samenstellen en kan je kiezen tussen verschillende muzikanten. Het prijskaartje? Voor een privé-huwelijk met twintig gasten betaal je minstens 25000 euro. Interesse? Contacteer Disney via weddings@disneylandparis.com.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.