Reclame

Toy Story Midway Mania

De nieuwste attractie voor de Walt Disney Studios?
2 minuten om te lezen
Het Walt Disney Studios Park is altijd het kleine broertje of zusje geweest van het Disneyland Park waar je nooit een dag mee kon vullen. Er bevinden zich wel enkel druk bezochte attracties zoals Crush Coaster en Rockin Roller Coaster.

In 2016 werd Studio 3 nog omgetoverd tot Animagique Theater als ode aan de vorige show. Nu treed Mickey Mouse hier op in 'Mickey and the Magician', een show die vanaf einde maart terug te zien is.

Van 14 januari tot en met 26 maart 2017 kan je genieten van het eerste seizoen 'Season of the Force' in het Walt Disney Studios Park.

In 2019 zou er een grote opknapbeurt gepland staan voor de attractie Studio Tram Tour, een attractie waarin je in een treintje achter de schermen van de showbizz wereld wordt gereden. Meer informatie over welke veranderingen er zouden komen, is niet bekend.

In Toy Story Playland zou er een nieuwe attractie bijkomen, namelijk Toy Story Midway Mania. Dit is een interactieve darkride die momenteel ook te bezoeken is in het Amerikaanse Disney's Hollywood Studios en Disney's California Adventure, maar ook in het Japanse Tokyo DisneySea. De Amerikaanse versies opende in 2008 en in Japan in 2012.

In de attractie neem je plaats in voertuigen die rond hun eigen as kunnen draaien zoals bij Buzz Lightyear en krijgen een 3D bril op. De voertuigen volgen een parcours langs verschillende filmschermen, waarop korte filmfragmenten in 3D getoond worden. Met het laserpistool dat aan het voertuig bevestigd zit dienen bezoekers op verschillende objecten te schieten. 

Een exacte locatie is niet bekend. Als we naar de map kijken op Google maps, dan zou de ingang van Studio Tram Tour verlegd moeten worden ofwel zou deze tussen Slinky Dog en RC Racers kunnen komen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.