Reclame

Tower of Terror wordt dan toch een Guardians of the Galaxy-attractie

De lang gevreesde make-over lijkt korter bij te komen...
1 minuut om te lezen
Vorige jaar kwamen de eerste geruchten dat het thema van de The Twilight Tower of Terror zou veranderen naar een Marvel thema. Deze geruchten werden echter ontkent, maar volgens fansite ED92 zou hier binnenkort verandering in kunnen komen.

De werkzaamheden zouden starten in maart 2018. Tussen september 2018 en maart 2019 zou de attractie volledige gesloten zijn voor een volledige make-over. Daarna zal hij door het leven gaan als een Guardians of the Galaxy-attractie. Het verhaal rond de lift in het spookhotel verdwijnt dan volledig.

De make-over werd door fans slecht onthaald, maar in het Amerikaanse Disneyland Resort in Californië bestaat er nu al een Guardians of the Galaxy: Mission Breakout! attractie. De eerste reviews van deze attractie zijn alvast lovend.

Disneyland Parijs wil de Marvel helden de komende jaren een meer prominente plek geven in het Walt Disney Studios Park. Momenteel kan je enkel op de foto met Spider-Man. Eerder werd ook al aangekondigd dat Hotel New York een Marvel-jasje zal krijgen.

Na de overname van The Walt Disney Company werd er meer Marvel A&E (Attractions & Entertainment) aangekondigd voor het Walt Disney Studios Park. The Walt Disney Company wilt meer geld en resources investeren om het Walt Disney Studios Park weer op de rails te krijgen, zo kwam er bijvoorbeeld ook al Season of the Force, een eerste seizoen voor het park.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.