Reclame

Toegang tot Avengers Campus? Lees hier hoe het werkt..

Check hier alle informatie.
6 minuten om te lezen
Het nieuwe themaland Avengers Campus in het Walt Disney Studios is sinds 20 juli 2022 geopend voor het grote publiek. Natuurlijk is er veel belangstelling en ontstaan er lange wachtrijen. Lees hier welke wachtrij je het beste neemt.

Op La Place des Stars bevindt zich een grote wachtrij die beschikbaar is voor alle reguliere bezoekers. Via de officiële app van Disneyland Paris kan de actuele wachttijd worden bekeken. Wil je graag het nieuwe themaland bezoeken? Dan ga je best na de opening van het Walt Disney Studios Park onmiddellijk richting Avengers Campus.

Gasten met een beperking, met een reservatie voor PYM Kitchen, of met Disney Premier Access krijgen voorrang via een speciale 'Express' wachtrij.

Samengevat:

  • Ben je reguliere bezoeker en heb je geen reservatie voor een restaurant of attractie? Dan moet je aanschuiven via de gewone wachtrij.
  • Heb je een reservatie voor PYM Kitchen? Of een Disney Premier Access voor één of beide attracties in Avengers Campus? Gebruik dan de 'Express' wachtrij. Deze is toegankelijk voor je vanaf 20 minuten voor je reservatie. Hier moet je niet wachten.
  • Heb je een beperking en een Priority Card? Gebruik dan de mindervalide wachtrij. Hier moet je niet wachten.

Het nieuwe themaland is enorm populair. Hierdoor ontstaan er soms lange wachtrijen. Disneyland Paris heeft hierop gereageerd door Mickey en zijn vrienden langs te sturen zodat gasten met kinderen de nodige afleiding hebben. Knabbel, babbel, Donald Duck en Pluto kunnen zo maar eens achter je staan aan te schuiven!

Misschien ook interessant?

Nieuwe staking door Cast Members op 3 juni

2 juni 2023 21:47

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.