Reclame

Tickets voor Halloween party nu verkrijgbaar

Griezel mee met Mickey en Minnie Mouse
2 minuten om te lezen
Elke jaar organiseert Disneyland Parijs hun, altijd uitverkochte, Halloween Party. Ook dit jaar zal deze plaatsvinden op maandag 31 oktober 2016 van 20.30u tot 01.00u.

Griezel mee met Mickey en Minnie Mouse! Het hoogtepunt van het Halloween festival is de party. Trek je beste kostuum aan en Disney zorgt voor de nodige sfeer en shows! De meeste attracties blijven ook de hele avond geopend.

Shows

Tijdens de Halloween Party kan je verschillende shows zien, waaronder de Goofy's Shake Your Drums show in Discoveryland. Dit is een enorme drumband bestaande uit skeletten en Goofy die ervoor zorgen dat je je voetjes zeker niet stil kan houden.

Verder is er op de Royal Castle Stage voor het kasteel van Doornroosje de Minnie's Pirate Academy show waarin je leert hoe je een piraat moet zijn! Samen met Captain Hook, zijn piraten en Knabbel en Babbel leer je de kneepjes van het vak!

Parade

Overdag heb je de Halloween Harvest parade door Main Street USA, maar tijdens de Halloween Party zal deze ook 's nachts door de straten trekken met aangepaste licht- en rookeffecten! Over het hele park zullen performers je entertainen en voor wat extra sfeer zullen er live bands optreden.

Er lopen ook Disney Villains rond, die je normaal niet vaak in de parken zal zien. Hiermee kan je op de foto.

Disney Dreams

De ideale afsluiter van Disney's Halloween Party is Disney Dreams! Het spektakel met licht, water, vuurwerk, projecties en muziek mag je absoluut niet missen!

Tickets

Het park sluit vroeger op 31 oktober, maar als je een ticket hebt, mag je al vanaf 17.00u het park binnen. Je krijgt dan een polsbandje om aan te tonen dat je in het park mag blijven. Terwijl de andere gasten naar huis gaan, mag jij genieten van de shows, parades en attracties met verkorte wachtrijen!

Bestel je kaarten online, want elk jaar is deze party uitverkocht! Tickets kosten €45 per persoon (volwassene / kind). Kinderen onder de 3 jaar mogen gratis binnen. Als je graag je ticket via de post hebt, bestel dan zeker 10 dagen over voorhand! Een e-ticket kan je gewoon afprinten en meebrengen.

Bestel hier je tickets (klik op avondhappenings).

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.