Reclame

Technische storingen zorgen voor problemen in Disneyland Paris

Vele attracties zijn gesloten..
4 minuten om te lezen
De magie was de afgelopen dagen een beetje verdwenen uit de Disney Parken. Een reeks technische storingen zorgden ervoor dat vele attracties tijdelijk gesloten waren, informatieborden niet werkten en elektronische betalingen niet mogelijk waren.

Geen leuke start van de dag voor vele gasten van Disneyland Paris. Door een plotse stroompanne konden veel gasten niet door de automatische poortjes. De attracties waren gelukkig niet niet opgestart. Hierdoor kwamen er geen gasten vast te zitten.

Uiteindelijk was er terug stroom en konden de attractie opgestart worden. Echter door verschillende storingen werkten de informatieborden niet. Ook betalen met een kaart was niet mogelijk. Verder was Disney Premier Access ook buiten werking.

In de officiële app van Disneyland Paris waren ook een tijdlang geen wachttijden te zien. In de parken werd dit opgelost door papieren op te hangen. De meet en greet locatie Hero Training Center in Avengers Campus werkt normaal met een digitale wachtrij, maar door de problemen werd er een fysieke wachtrij gecreëerd.

De stroompanne was niet beperkt tot Disneyland Paris. Grote delen van Val D'Europe zaten op hetzelfde moment zonder stroom.

Misschien ook interessant?

De Cable Car Bake Shop heropent met nieuwe gebakjes, muffins en cupcakes

26 mei 2023 22:50

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Sluit je aan bij de Avengers en beleef samen machtige MARVEL missies in Avengers Campus!

7 mei 2023 15:20
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.