Reclame

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

Een nieuwe naam voor een nieuw begin.
2 minuten om te lezen
Het iconische Studio 1, het ingangsgebouw voor het Walt Disney Studios Park gaat van concept veranderen. Het gebouw sluit eind april 2024 voor renovatie tot lente 2025.

Studio 1 zal in het begin van 2025 herrijzen als 'World Premiere'. Het magische avontuur begint zodra gasten door de tourniquets stappen en worden getransporteerd naar een levendige en moderne openluchtfilmstudio. Hier worden ze vervolgens verwelkomd als speciale gasten van een glamoureuze filmpremière, midden in het hart van Hollywood onder een schitterende sterrennacht.

Om deze geheel nieuwe meeslepende ervaring tot leven te brengen, ondergaat het interieurdecor van de ‘soundstage’ een complete transformatie. Het huidige Hollywood Boulevard-thema zal plaatsmaken voor een ambachtelijk decor dat een eerbetoon is aan de historische bioscopen in Hollywood en de gehele entertainmentindustrie. Het heringerichte entreegebouw, World Premiere, zal haar deuren weer openen in de lente van 2025.

Stap naar buiten en je betreedt het bruisende hart van 'World Premiere Plaza', een gebied dat de magie van Disney Animation- en Pixar-verhalen viert in een stijlvolle setting geïnspireerd op Art Déco. Walt Disney Imagineering Paris werkt al aan de transformatie van het voormalige centrale plein van het park, om het om te toveren tot een dynamische en uitnodigende omgeving met een decor dat doet denken aan de beroemde theaters op Broadway en West End. 's Avonds wordt de sfeer nog levendiger en magischer, met schitterende lichten die de hele ervaring verlichten en een betoverende ambiance creëren.

Om de betoverende werelden van het park te betreden, kunnen gasten langs Adventure Way wandelen, een prachtige promenade omringd door weelderige landschappen en thematische tuinen - de ideale plek voor magische dagdromen en onvergetelijke avonturen. Bereid je voor op een nieuw hoofdstuk vol magie, betovering en spannende ontdekkingen in het betoverende World Premiere in het Walt Disney Studios Park!

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.