Reclame

Stroompanne houdt bezoekers gegijzeld: bijna alle attracties gesloten

Een slechte dag in Disneyland Parijs.
1 minuut om te lezen
Het is een slechte dag voor de bezoekers van Disneyland Parijs. Een stroompanne heeft ervoor gezorgd dat de meeste attracties in beide Disney-parken gesloten zijn. Dit zorgt voor lange rijen aan de guest services.

De stroompanne heeft er in zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park voor gezorgd dat de meeste attracties gesloten zijn. Beide parken gingen vandaag mo 10.00 uur open, maar een half uurtje later ontstond het probleem. Een officiële verklaring of een aankondiging in het park was er niet, waardoor er al snel lange wachtrijen ontstonden aan de guest services waar misnoegde bezoekers op zoek gingen naar informatie.

Pas rond 12.00 uur kwam Disneyland Parijs met een mededeling. "Onze teams doen hun best om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat de attracties zo snel mogelijk weer te doen werken".

Mensen die vast kwamen te zitten in de attracties, moesten geëvacueerd worden.

Ondertussen probeert Disneyland Parijs de bezoekers blij te maken door de Disney-figuren langer aanwezig te laten op Main Street U.S.A.. Ook andere meet 'n' greets gaan gewoon door.

Verder zijn er wel enkele attracties geopend, waaronder spookhuis Phantom Manor, Mickey's PhilharMagic, Crush's Coaster en de Tower of Terror. Ook de walkthrough attracties zoals de boomhut van Robinson zijn nog geopend. Hier ontstond een wachtrij van meer dan 20 minuten.

Foto's: ED92.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.