Reclame

Starbucks komt naar Main Street U.S.A.

De Amerikaanse koffieketen komt naar het Disneyland Park.
4 minuten om te lezen
Disneyland Parijs opent volgende jaar een nieuwe Starbucks in het Disneyland Park. Dit wordt verteld door fansite ED92, een betrouwbare bron, op Twitter. Market House Deli op Main Street U.S.A. zou voor langere tijd gesloten worden om te verbouwen tot een Starbucks.

In de Amerikaanse parken kan je al langer een Starbucks vinden in de Disney-parken, maar voor Europa is dit de eerste keer. Tot nu toe was Starbucks enkel te vinden in Disney Village en recent in de Disney-hotels Santa Fé en Cheyenne.

dlp-market-house-deli-1.jpg

Vanaf januari 2018 zou Market House Deli voor langere tijd gesloten zijn om de verbouwingen te doen. Veel Disney-fans zijn niet te vinden voor een Amerikaans bedrijf binnen de magie van de parken, maar de nieuwe Starbucks zal mooi gethematiseerd worden in een Victoriaanse stijl. De Starbucks-vestigingen in de Disney-hotels Santa Fé en Cheyenne passen ook binnen de stijlen van het hotel. Je kan de keten enkel herkennen door het logo dat op het gebouw staat.

Wat er met het aanbod van Market House Deli zal gebeuren, is niet geweten. Vooral de croque monsieur was een zeer populair gerecht.

Disney heeft nog niet officieel bevestigd dat er Starbucks zal komen.

dlp-market-house-deli-6.jpg

Misschien ook interessant?

De Cable Car Bake Shop heropent met nieuwe gebakjes, muffins en cupcakes

26 mei 2023 22:50

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Disneyland Parijs introduceert Guardians of the Galaxy eten & drinken

7 mei 2023 23:31
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.