Reclame

Star Wars: Galaxy's Edge in Disneyland Paris waarschijnlijk geannuleerd

Derde uitbreiding in Walt Disney Studio Park nog onbeslist.
1 minuut om te lezen
In 2018 werd de uitbreiding van 2 miljard euro van Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs aangekondigd met drie thema's: Avengers Campus, Arendelle uit "Frozen" en een "Star Wars"-uitbreiding die waarschijnlijk een kloon was van Star Wars: Galaxy's Edge uit Disneyland en Disney's Hollywood Studio's. Maar het "Star Wars"-plan lijkt te worden geschrapt, als we een interview met de president van het resort mogen geloven.

De franstalige Disney-fansite Disneyphile kreeg lucht van deze verandering door een interview dat de CEO van Disneyland Paris, Natacha Rafalski, op de Franse tv gaf. Tijdens het interview werd volgende vraag gesteld: “Het derde thematische gebied dat in 2018 werd genoemd, had betrekking op het Star Wars-universum, maar wordt tegenwoordig niet meer genoemd. Is het nog steeds gepland?”. Hierop antwoordde Rafalski “We werken nog aan het derde thema. We zullen hierover mededelingen doen als we er klaar voor zijn.”

Het thema van het derde themagebied lijkt dus nog niet volledig vast te liggen. Dit kan te maken hebben met tegenvallende bezoekerscijfers en reacties van Disney-fans uit de Amerikaanse parken. Het is dus nog altijd mogelijk dat er een volledig nieuw thema komt. Geruchten doen de ronde dat het bijvoorbeeld een gebied rond het thema 'The Lion King' kan worden.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.