Star Wars: Galaxy's Edge in Disneyland Paris waarschijnlijk geannuleerd

Derde uitbreiding in Walt Disney Studio Park nog onbeslist.
4 minuten om te lezen
In 2018 werd de uitbreiding van 2 miljard euro van Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs aangekondigd met drie thema's: Avengers Campus, Arendelle uit "Frozen" en een "Star Wars"-uitbreiding die waarschijnlijk een kloon was van Star Wars: Galaxy's Edge uit Disneyland en Disney's Hollywood Studio's. Maar het "Star Wars"-plan lijkt te worden geschrapt, als we een interview met de president van het resort mogen geloven.

De franstalige Disney-fansite Disneyphile kreeg lucht van deze verandering door een interview dat de CEO van Disneyland Paris, Natacha Rafalski, op de Franse tv gaf. Tijdens het interview werd volgende vraag gesteld: “Het derde thematische gebied dat in 2018 werd genoemd, had betrekking op het Star Wars-universum, maar wordt tegenwoordig niet meer genoemd. Is het nog steeds gepland?”. Hierop antwoordde Rafalski “We werken nog aan het derde thema. We zullen hierover mededelingen doen als we er klaar voor zijn.”

Het thema van het derde themagebied lijkt dus nog niet volledig vast te liggen. Dit kan te maken hebben met tegenvallende bezoekerscijfers en reacties van Disney-fans uit de Amerikaanse parken. Het is dus nog altijd mogelijk dat er een volledig nieuw thema komt. Geruchten doen de ronde dat het bijvoorbeeld een gebied rond het thema 'The Lion King' kan worden.

dlp-starwarsland.jpg

Schmidt Spiele Disney Winnie The Pooh Contourpuzzel 1000 stuk(s) Stripfiguren
Schmidt | 12 - 99 jaar

€ 18,81

Mad Beauty x Disney - Winnie The Pooh Eyeshadow Palette - Oogschaduw Palette
Mad Beauty | Glanzend

€ 19,95

Disney’s Winnie the pooh Kleurboek +/- 16 kleurplaten
Disney | 3 - 99 jaar

€ 5,99

100 Disney Stickers - Mickey Mouse, Pooh, Ioor, Donald Duck en nog veel meer bekende figuren van Disney - Voor op de fiets, beker, laptop, schoolspullen, kamer, etc - Stripfiguren
sticker fun

€ 12,95

Winnie The Pooh Stickers - 50 Stuks - Laptop Stickers - Winnie De Poeh - Disney - Vinyl Stickers - Watervaste Stickers - Kinder Stickers - Volwassenen - Poeh-Beer - Knorretje - Iejoor - Teigetje - Kinder Speelgoed - Cartoon Figuren - Decoratie
Disney Winnie The Pooh

€ 9,59

Winnie The Pooh Knuffel - Winnie de Poeh - Knuffel - 36cm
Disney | 1 - 99 jaar | Hoogte 36 cm

€ 27,95

Bezoekers Avengers Campus krijgen bovenaardse krachten in nieuwe reclamespot

27 september 2022 20:48

Speel binnenkort Monopoly met een Disneyland Paris thema

27 september 2022 20:27

Nieuwe concept-art toont promenade naar grote meer in Walt Disney Studios Park

15 september 2022 21:45
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.