Reclame

Spookhuis 'Phantom Manor' opnieuw geopend

Klaar om de spoken te trotseren?
5 minuten om te lezen
Na 1 jaar, 3 maanden en 25 dagen is het geliefde spookhuis in het Disneyland Park opnieuw geopend. De spoken van 'Phantom Manor' verwelkomen je voor een nieuw en spannend verhaal vanaf 3 mei 2019. Tijdens een exclusieve preview voor houders van een Infinity jaarpaspoort werd de attractie feestelijk geopend.

Tijdens de opening kreeg elke gast een exclusieve kopie van de 'Thunder Mesa Daily Messenger' met daarin het verhaal dat Phantom Manor opnieuw werd geopend nadat de onderzoeken naar de 'rare verschijningen' zijn afgelopen. Het resultaat? Dat ga je zelf moeten ontdekken tijdens je bezoek. (lees verder onder de foto)

PhantomManor.jpeg

Tijdens de werkzaamheden werden er nieuwe effecten toegevoegd, zoals nieuw schilderijen die de doodsoorzaak van alle mannen van de bruid Melanie laten zien en zijn er nieuwe scènes aan het verhaal toegevoegd. Zo kom je te weten wie de Phantom in werkelijkheid is.

Phantom Manor heeft het label 'spookhuis', maar is eigenlijk een dark-ride waarin je in een wagentje (Doom Buggy) zit en je doorheen het verhaal gaat van de bruid Melanie, die maar geen man kan trouwen. Telkens ze op het punt staat om te trouwen, sterft haar toekomstige echtgenoot door mysterieuze krachten.

De attractie beschikt vanaf nu ook over het Disney FastPass systeem waarmee je sneller de attractie kan bezoeken. Deze is echter nog niet in werking. De machines om een FastPass te nemen, moeten nog geïnstalleerd worden.

Enkele Disney-fans maakte al mooie on-ride video's waarin je de vernieuwingen van de attractie kan bekijken. Bekijk de volledige on-ride hieronder.

Foto's: ED92 & @JonathanRabeute. Video: DLPWelcome.

Misschien ook interessant?

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Disneyland Paris viert World Wish Day met speciale pre-parade

4 mei 2023 21:58

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.