Reclame

Spookhuis 'Phantom Manor' opnieuw geopend

Klaar om de spoken te trotseren?
1 minuut om te lezen
Na 1 jaar, 3 maanden en 25 dagen is het geliefde spookhuis in het Disneyland Park opnieuw geopend. De spoken van 'Phantom Manor' verwelkomen je voor een nieuw en spannend verhaal vanaf 3 mei 2019. Tijdens een exclusieve preview voor houders van een Infinity jaarpaspoort werd de attractie feestelijk geopend.

Tijdens de opening kreeg elke gast een exclusieve kopie van de 'Thunder Mesa Daily Messenger' met daarin het verhaal dat Phantom Manor opnieuw werd geopend nadat de onderzoeken naar de 'rare verschijningen' zijn afgelopen. Het resultaat? Dat ga je zelf moeten ontdekken tijdens je bezoek. (lees verder onder de foto)

Tijdens de werkzaamheden werden er nieuwe effecten toegevoegd, zoals nieuw schilderijen die de doodsoorzaak van alle mannen van de bruid Melanie laten zien en zijn er nieuwe scènes aan het verhaal toegevoegd. Zo kom je te weten wie de Phantom in werkelijkheid is.

Phantom Manor heeft het label 'spookhuis', maar is eigenlijk een dark-ride waarin je in een wagentje (Doom Buggy) zit en je doorheen het verhaal gaat van de bruid Melanie, die maar geen man kan trouwen. Telkens ze op het punt staat om te trouwen, sterft haar toekomstige echtgenoot door mysterieuze krachten.

De attractie beschikt vanaf nu ook over het Disney FastPass systeem waarmee je sneller de attractie kan bezoeken. Deze is echter nog niet in werking. De machines om een FastPass te nemen, moeten nog geïnstalleerd worden.

Enkele Disney-fans maakte al mooie on-ride video's waarin je de vernieuwingen van de attractie kan bekijken. Bekijk de volledige on-ride hieronder.

Foto's: ED92 & @JonathanRabeute. Video: DLPWelcome.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.