Reclame

Speciaal boek over Space Mountain vanaf nu te verkrijgen

In Disneyland Paris.
5 minuten om te lezen
Ben je fan van de attractie Space Mountain in Discoveryland? Goed nieuws! Het nieuwe boek 'Space Mountain: From Earth to the Stars' is vanaf nu te verkrijgen in Disneyland Paris.

De attractie opende voor het eerste in 1995 en kende alvast een interessante geschiedenis. Zo is de huidige versie, Hyperspace Mountain, de derde layover van de attractie. Het boek telt in totaal 98 pagina's en staat vol met foto's, ontwerpen en anekdotes van de Imagineers die aan de attractie hebben gewerkt. Samen met nooit geziene foto's en de geschiedenis achter de attractie, is dit een must-have voor de echte fans. Net zoals voorgaande boeken, is ook dit boek een mix van Engels als Frans.

Voorlopig is het boek enkel te verkrijgen in de winkel World of Disney in Disney Village voor €22. Recent verschenen al enkele exemplaren online tegen woekerprijzen, maar Disneyland Paris liet alvast weten dat er genoeg exemplaren gedrukt zullen worden. "De voorraad zal regelmatig aangevuld worden. Ook zal het boek verkrijgbaar zijn als de parken weer opengaan", aldus Disneyland Paris.

Eerder verschenen in hetzelfde genre ook al boeken over Pirates of the Caribbean en Phantom Manor.

Goedkoop naar Disneyland Paris?! Bekijk deze 9 tips!

24 maart 2023 14:31

Marvel superheld Hulk komt naar Disneyland Paris als meet en greet personage

15 maart 2023 17:54

Exclusief D23 Gold Member evenement in Disneyland Paris

24 februari 2023 23:23
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.