Reclame

Slimme meldingen en tickets aankopen via de nieuwe Disney-app

Herinneringen, slimme meldingen, tickets aankopen...
5 minuten om te lezen
In Parijs zijn ze hard aan het werken om de Disney-app te verbeteren. Enkele maanden geleden kreeg het design van de app al een serieuze make-over en nu is het tijd voor nieuwe functionaliteiten.

Het is binnenkort mogelijk dat je tickets via de app kunt aankopen. Ook voor de dag zelf. Zo vermijd je de lange wachtrijen aan de kassa's. Gewoon je app er even bijnemen, het aantal tickets selecteren en betalen. Via de QR code in de app krijg je toegang tot het park.

disney-app-1.jpg

Vervolgens wordt er gewerkt aan alles rond jaarpaspoorten. Een jaarpaspoort voor Disneyland Parijs heeft vele voordelen, maar die zijn niet altijd even zichtbaar. Bovendien hebben verschillende jaarpaspoorten zogenaamde 'blockdagen'. Dit zijn dagen waarop het jaarpaspoort niet geldig is. In de nieuwe app kan je de status van je jaarpaspoort opvragen, deze up- of downgraden, de blockdagen en alle voordelen bekijken.

disney-app-2.jpg

Als laatste wordt er gewerkt aan slimme meldingen. Zo kan je een melding krijgen wanneer er een korte wachttijd is voor je favoriete attractie of wanneer het tijd is om naar je meet 'n' greet locatie te gaan (bv met Mickey Mouse) als je deze op voorhand digitaal hebt gereserveerd.

disney-app-3.jpg

De Disney app is beschikbaar voor iOS en Android. Wanneer de update in de App Store en Play Store zal staan, is nog niet bekend.

Nieuwe attractie-sleutels van Peter Pan en Main Street Transportation in de maak

4 maart 2023 15:19

Exclusief D23 Gold Member evenement in Disneyland Paris

24 februari 2023 23:23

Disneyland Paris gaat op zoek naar nieuwe zeemeermin

19 februari 2023 11:46
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.