Reclame

Shows uit 'The Lion King & Jungle Festival' keren terug in augustus

Extra entertainment in Disneyland Paris
1 minuut om te lezen
In augustus 2020 is er extra entertainment te beleven in Disneyland Paris. Twee shows uit 'The Lion King & Jungle Festival' terug, maar met aangepaste richtlijnen.

In het Frontierland Theater (Disneyland Park) kan je vanaf 15 augustus 2020 genieten van de show 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands' met een mix van dans, muziek, projecties, kloppende drums en hypnotiserende ritmes. Spring, swing en brul mee met zangers, dansers en acrobaten gekleed als Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar. De show duurt ongeveer 30 minuten en wordt opgevoerd in het Engels, afgewisseld met Frans. Voor de show moet je een reservering maken via the app LineBerty.

De parade 'The Jungle Book Jive' verplaatst naar het Walt Disney Studios Park. Deze zal als show vanaf 22 augustus 2020 worden opgevoerd in de Stunt Show Arena, waar je de attractie 'Moteurs... Action!' kan vinden. Ga op een ontdekkingsreis door de Indiase jungle in dit muzikale spektakel met bekende nummers zoals 'Trust In Me' en 'I Wanna Be Like You'. Voor de show moet je een reservering maken via the app LineBerty.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.