Shows 'The Lion King & Jungle Festival' officieel afgelast..

Hier de officiële verklaring van Disneyland Paris
8 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft vandaag laten weten dat de shows 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands' en 'The Jungle Book Jive' officieel zijn afgelast. Ook de nieuwe Disney Junior Dream Factory zal pas later van start gaan dan gepland.

Enkele Cast Members hadden positief getest op het Coronavirus. Hierdoor is, volgens de maatregelen, de hele cast en crew in quarantaine geplaatst. Met het Halloween-seizoen in aantocht, heeft Disneyland Paris beslists om de shows niet meer te laten terugkeren. "We hebben verschillende aanpassingen doorgevoerd in onze activiteiten om ons aan te passen aan de veranderende situatie", staat te lezen in de officiële verklaring.

Door de afwezigheid van de twee shows, is het entertainmentaanbod in Disneyland Paris serieus geslonken. Eerder werd ook al beslist om de parken vroeger te sluiten door het dalende aantal bezoekers. Voor Belgen ligt Disneyland Paris in een oranje zone. Hierdoor wordt het sterk aangeraden om je te laten testen bij terugkomst en in quarantaine te gaan.

(lees de officiële verklaring onder de foto)

the-lion-king-rhythms-of-the-pride-lands-2020.jpeg

Lees hier de officiële verklaring:

Sinds onze heropening van 15 juli hebben we een bewuste benadering gekozen voor onze gefaseerde heropening. Het plan omvatte zowel openings- als sluitingen, van hotels en parkentertainment tot restaurants en winkels.

Sindsdien hebben we verschillende aanpassingen doorgevoerd in onze activiteiten om ons aan te passen aan de veranderende situatie, met name wijzigingen in de tijdlijn van de heropening van onze hotels, het entertainmentaanbod en de openingstijden van het park.

Op basis van een aantal overwegingen hebben we de beslissing genomen om de optredens van The Lion King: Rhythms of the Pride Lands-show en de Jungle Book Jive op “hold” te zetten. Daarnaast is ook de opening van Disney Junior Dream Factory, een nieuwe indoor familieshow die naar de Walt Disney Studios komt, uitgesteld. We kijken ernaar uit om binnenkort meer updates te delen over een openingsdatum.


Disney Star Wars Mandalorian The Child Baby Yoda Pluche in Tas
Mattel | Mattel | Star Wars | Mattel GmbH

€ 35,19

Paladone - Disney Star Wars Menalorian Baby Yoda 3D mok
Merchandise | 350 ml | Keramiek

€ 18,99

Ravensburger puzzel Disney Star Wars The Mandalorian "The Child" Baby Yoda - Legpuzzel - 500 stukjes
Ravensburger | 12 - 99 jaar

€ 11,95

Grogu - Baby Yoda - Star Wars - The Mandalorian - Disney - Diamond Painting - 20x20cm - Complete Set - Inclusief Tools - Stipco
Merkloos

€ 9,94

Kinder paraplu - Paraplu - Disney Frozen kinder paraplu paars
Disney Frozen | Automatisch

€ 13,99

Disney voorleescollectie - Luister CD met alle 10 de verhalen + 10 stickervellen en poster
Disney | Nederlands | Druk: Luister CD's + stickervellen + poster | Pocket | 7424926381365 | Sneeuwwitje

€ 9,99

Nieuwe, limited-edition, sleutel van Le Carrousel de Lancelot

28 november 2021 21:05

Themaland Avengers Campus opent zomer 2022 in Walt Disney Studios Park

22 november 2021 20:42

Nieuwe kerstparade 'Mickey's Dazzling Christmas Parade' tijdens kerstseizoen

11 november 2021 13:30
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.