Reclame

Show "The Jungle Book Jive" uitgesteld tot nader order

De show is voorlopig niet te zien.
1 minuut om te lezen
Vandaag zou normaal de show 'The Jungle Book Jive' starten in de Stunt Arena van het Walt Disney Studios Park. De show werd echter op het laatste moment 'on hold' gezet en is dus momenteel niet te zien.

"Om gezondheidsredenen kunnen we de show niet van start laten gaan", luidt een verklaring van fan-site DLPReport. Volgens andere bronnen zou één van de performers positief hebben getest op het Coronavirus. Hierdoor werd de volledige cast in quarantine geplaatst.

De show 'The Jungle Book Jive' is onderdeel van het entertainment deze zomer in Disneyland Paris. Het seizoen 'The Lion King & Jungle Festival' kon niet doorgaan, maar twee shows werden wel teruggebracht onder een nieuwe vorm. De show 'The Lion King: Rhythms of the Pride Lands' ging op 15 augustus 2020 van start en is te zien in het Frontierland Theater. Hiervoor moet je een reservatie maken via de app LineBerty.

Vanaf 22 augustus 2020 zou de tweede show 'The Jungle Book Jive' van start gaan in de Stunt Arena van het Walt Disney Studios Park, maar deze wordt dus uitgesteld tot nader order. Op de affiches van de show is een sticker 'coming soon' verschenen.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.