Reclame

Shanghai Disneyland doet test met maatregelen 'social distancing'

Er is nog goed nieuws...
1 minuut om te lezen
Shanghai Disneyland is momenteel nog gesloten, maar het resort is toch al bezig met zich voor te bereiden op een opening. Een dagje naar een themapark gaan zal er in de nabije toekomst anders uitzien. Zo moeten de nieuwe regels van 'social distancing' gegarandeerd kunnen worden.

Op foto's die op de sociale media site Twitter te vinden zijn, is te zien hoe in het park vakken zichtbaar zijn in wachtrijen om er zo voor te zorgen dat je niet te kort op elkaar kan staan. Leden van eenzelfde gezin mogen wel dicht bij elkaar staan. Voor de andere, is 1,5 meter afstand houden een must. Niet makkelijk voor een themapark. Andere maatregelen zijn nog niet bekend.

De verspreiding van het Coronavirus is in Azië onder controle en hier en daar kan het normale leven zich terug opstarten. Shanghai Disneyland is dan ook begonnen met een test met echte personen om te kijken of de maatregelen die genomen zijn, voldoende lijken.

Hoe en wanneer Disneyland Paris terug open gaat, is nog niet geweten. Bob Iger denkt alvast aan het installeren van temperatuurcontroles aan de ingang van de parken. Hoe de regels van social distancing kunnen gegarandeerd worden, moet nog onderzocht worden.

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.