Reclame

Restaurant Walt's opnieuw geopend na jarenlange sluiting

Joepie !
4 minuten om te lezen
Het restaurant Walt's in het Disneyland Park is opnieuw geopend voor bezoekers na een jarenlange sluiting. Gasten kunnen weer genieten van het culinaire menu, dat voor de gelegenheid volledig is vernieuwd.

Walt's was al gesloten voor de Coronacrisis voor onbekende redenen. Vanaf 6 april 2022 is het opnieuw geopend met een speciaal verjaardagsmenu. Een standaardmenu dat bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht kost €42 per persoon. Voor kinderen is er een speciaal 'Steamboat Willy Menu' voor €22. Tijdens de verjaardag van Disneyland Paris staan er ook speciale items op de menukaart, zoals speciale cocktails en desserts.

Voor €16 kan je een unieke, limited-edition, pin van het restaurant meenemen als souvenirs. Deze zijn gelimiteerd tot één pin per persoon. Een bezoek aan het restaurant moet altijd gereserveerd worden via de officiële app van Disneyland Paris.

Walt's restaurant is een uniek restaurant op Main Street U.S.A. bestaande uit verschillende, gethematiseerde kamers. Deze zijn gebaseerd op de themalanden in het Disneyland Park.

dlp-walts-menu-restaurant.jpeg

Misschien ook interessant?

Nieuwe staking door Cast Members op 3 juni

2 juni 2023 21:47

Avondshow 'Avengers: Power the Night' keert terug vanaf september 2023

9 mei 2023 21:44

Ritverloop nieuwe Frozen-attractie zichtbaar op nieuwe foto's

30 april 2023 15:21
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.