Reclame

Restaurant 'Casa de Coco - Restaurante de familia' opent de deuren

Met een prachtig nieuwe decor.
2 minuten om te lezen
Miguel is weer helemaal terug in Frontierland, want het restaurant Casa de Coco — Restaurante de Familia is geopend voor alle gasten. Het vernieuwde restaurant telt tal van referenties naar de familie Rivera.

Het restaurant 'Fuente del Oro' is enkele maanden gesloten geweest voor de renovatie naar een Coco gethematiseerd restaurant, waarin de familie Rivera centraal staat.

Voor de ingang van het restaurant staat nu een nieuw levensgroot bronzen beeld van Miguel. "Miguel heet je met trots welkom in deze unieke casa waar je kunt genieten van traditionele Mexicaanse gerechten op de klanken van bekende deuntjes, waaronder het onvergetelijke 'Remember Me'.", staat te lezen op de website van Disneyland Paris. "Van de gitaar van Héctor Rivera tot de vele gereedschappen die worden gebruikt om traditionele schoenen te maken, Miguel's familie-erfgoed wordt overal in het restaurant tentoongesteld en zal je zeker een poco loco maken!"

Het restaurant bestaat uit meerdere zalen. De eerste zaal is de Sala de Familia, waar portretten van geliefde Rivera familieleden centraal staan, zowel om hen te eren als om ervoor te zorgen dat hun verhalen voortleven. Traditionele geweven stoffen, schoenmakersgereedschap en schoenendozen met het familiemerk tonen het vakmanschap en de expertise van de Rivera's.

De tweede zaal Sala de Música richt zich op muziekinstrumenten, met vooral gitaren. Héctors gitaar neemt een troste plaats in. Aan de achterkant van de kamer kun je ook aantekeningen lezen uit zijn dagboek.

De nieuwe menukaart van Casa de Coco is eenvoudig gehouden. Op de kaart staan voornamelijk burrito's met kip, rundvlees of veganistisch. Bijgerechten zijn onder andere Doritos, friet en salade.

Foto's: DLPReport & Disneyland Paris.

P1RR01_casa-de-cocoP1RR01_casa-de-coco.pdf

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.