Renovatie Disneyland Hotel met nieuw thema

Een koninklijke ervaring!
6 minuten om te lezen
Het Disneyland Hotel wordt de komende jaren volledig opgeknapt. De kamers, suites en andere ruimtes van het hotel krijgen een makeover met een koninklijk thema gebaseerd op de Disney Prinsen en Prinsessen. Voor de renovatie zal het hotel volledig sluiten.

Na de renovatie van  Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel is het de beurt aan Disneyland Hotel. Niet alleen de meer dan 5700 kamers worden vernieuwd met een koninklijk thema, maar er komt ook een vernieuwde lobby, restaurants, bars, zwembad en wellness-faciliteiten.

“In Disneyland Paris creëren we betoverende ervaringen voor alle leeftijden,” vertelt Sylvie Massara, Walt Disney Imagineering Paris. “De volledige renovatie van het Disneyland Hotel doet juist dat, onze gasten onderdompelen in een tijdloze, koninklijke sfeer. Gasten zullen verwelkomd worden in een unieke sfeer wanneer ze de lobby binnenkomen en ze zullen verblijven in kamers en suites met een elegant decors gebaseerd op de Disney Prinsen en Prinsessen."

Chambre-Premium-Couleur-1.jpg

De elegante Victoriaanse architectuur die gasten hebben leren kennen wanneer ze Disneyland Park naderen, zal blijven bestaan, terwijl de Disney-magie waar gasten van houden, zal worden versterkt. Het vernieuwde Disneyland Hotel krijg een koninklijk thema gebaseerd op klassiekers zoals Belle en het Beest, Assepoester en Doornroosje, maar ook Frozen en Tangled komen aan bod. In de publieke ruimtes zal je ook verwijzingen naar Disney Prinsen en Prinsessen tegenkomen. Verwacht een verfijnde, creatieve inrichting en magische accenten die het hele gezin zullen verrassen, zoals alleen Disney dat kan.

Verder worden de restaurants en bars geupdate, het zwembad en de wellness-faciliteiten vergroot. Het hotel zal volledige gesloten blijven tot de werken zijn voltooid.

Ravensburger puzzel Disney Winnie de Poeh - Legpuzzel - 1000 stukjes
Ravensburger | 14 - 99 jaar

€ 18,28

Winnie The Pooh Stickers - 50 Stuks - Laptop Stickers - Winnie De Poeh - Disney - Vinyl Stickers - Watervaste Stickers - Kinder Stickers - Volwassenen - Poeh-Beer - Knorretje - Iejoor - Teigetje - Kinder Speelgoed - Cartoon Figuren - Decoratie
Disney Winnie The Pooh

€ 8,95

Play By Play Knuffel Disney Stitch Junior 30 Cm Pluche Blauw
Play by Play | 2 - 10 jaar

€ 21,99

Schmidt Spiele Disney Winnie The Pooh Contourpuzzel 1000 stuk(s) Stripfiguren
Schmidt Spiele | 12 - 99 jaar

€ 21,95

Paladone Disney Star Wars Mandalorian The Child Eierdopje En Toastsnijder
Paladone | Plastic | Ø 0 cm

€ 13,99

Loungefly Rugtas Disney Classic Clouds AOP
Loungefly | 26,5 x 23 x 26 cm (HxBxD) | 20 liter | Niet geschikt voor laptop | Materiaal: Imitatieleer

€ 86,48

Toegang tot Avengers Campus? Lees hier hoe het werkt..

22 juli 2022 17:42

Officiële, Nederlandstalige podcast gelanceerd door Disneyland Paris

1 juli 2022 19:25

Avengers Campus blijft langer open dan rest van het park

22 juni 2022 21:52
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.