Ratatouille bestaat 2 jaar

7 minuten om te lezen
Op 10 juli 2014 ging Ratatouille open in het Walt Disney Studios park. De immens populaire attractie is een van de drukste attracties van het park.

Altijd lange wachtrijden bij de dark-ride Ratatouille. Trakteer je zintuigen op deze prachtige 4D ervaring. Krimp tot het formaat van Rémy en buk, duik, ontwijk en ren voor je leven in een duizelingwekkende achtervolging door de gigantische keuken van Chef Skinner. 

De attractie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2007. Die draait rond de avonturen van de kleine rat ‘Remy’, in een restaurant in Parijs. Gasten die de nieuwe attractie bezoeken krijgen een 3D bril en nemen plaats in een rat-mobiel. Ze worden gedurende een vijftal minuten meegesleurd in de beproevingen van het beestje in de keuken en in het restaurant. Alle zintuigen komen aan bod: je maakt kennis met de koude van de frigo, maar ook met de warmte van de oven.

De rat-mobiel maakt gebruikt van GPS om zich voor te bewegen. Hierdoor is er geen track nodig zoals in de meeste andere attracties. De gast weet dan ook niet waar hij of zij naartoe zal gaan.

ratatouille

Voor wie de lange wachtrijen wilt vermijden is er ook een single riders rij voorzien en de mogelijkheid om een FASTPASS te nemen.

Place de Rémy

Er is 5 jaar gebouwd aan de attractie. Hiervoor moest de attractie 'Tram Tours - Behind the Magic' ook even toe. Een deel van de rit moest plaats maken voor de nieuwe attractie.

Als je langs 'Crush Coaster' wandelt, dan kom je ineens in een andere omgeving terecht. Voor de attractie is immer een typische straat van Parijs nagebouwd met de typische kaseitjes, bankjes, verlichting en zoveel meer. Naast de attractie, is er ook een bistro 'Chez Rémy' met een vooral Franse keuken, een souvernirshop, een plein en fontein bijgekomen.

Place de remy

Prijskaartje

Met een prijskaartje van 200 miljoen euro is Ratatouille de duurste attractie die in een Europees pretpark is gebouwd. Hij is bovendien uniek! In geen enkel ander Disney park is deze attractie te bewonderen!

Diamond painting 40 x 50 cm Mickey Minnie Mouse lachend op de fiets in parijs volledige bedrukking ronde steentjes direct leverbaar - disney - mickey mouse - minni mousse - lachende - verliefd - vrolijk - parijs - ijffeltoren - eiffel toren
Geen merknaam

€ 24,99

Disney Minnie Mouse set - Mickey & Minnie Parijs - wit - maat 98 (3 jaar)
Disney

€ 17,99

DK Eyewitness Travel Guide
DK Publishing | Engels | Druk: 1 | Paperback | 9781405370639 | 208 pagina's

€ 26,63

Disney Minnie Mouse Parijs - Strandlaken - 70 x 140 cm - Multi
Disney Minnie Mouse | 1 stuk(s)

€ 16,95

Diamond painting 40 x 50 cm Mickey Mouse disney volledige bedrukking ronde steentjes - uniek model - klassieker - kasteel - parijs - disney land parijs direct leverbaar
Geen merknaam

€ 24,99

TOPMO - Disney- Diamond painting Fantasia - Disney land Parijs - 40X50CM- Diamond painting pakket - VOLLEDIG dekkend - Diamant Schilderen - voor Volwassenen – ROND- Diamond DOTZ
Merkloos

€ 29,99

Disneyland Paris opent hotels en parken op 17 juni 2021

17 mei 2021 22:47

Disney sluit meerdere winkels in Frankrijk

11 mei 2021 12:06

Voortgang werken parking tonen duizenden zonnnepanelen

22 april 2021 22:52
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.