Princess Pavillion gesloten door Coronavirus, nieuwe parade met prinsessen

Preventie wegens het Coronavirus
8 minuten om te lezen
Het Princess Pavillion in Fantasyland (Disneyland Park) is vanaf vandaag preventief gesloten wegens het coronavirus. Disneyland Paris geeft de hoogste prioriteit aan de bescherming van haar Cast Members. Ter vervanging is er wel een parade te zien met de Disney-prinsessen.

De Disney-prinsessen kan je voorlopig dus niet meer ontmoeten in het Princess Pavillion. Ook het ontbijt met Disney-prinsessen in restaurant Auberge de Cendrillon gaat voorlopig niet meer door. Aan de ingang staan tijdelijk Mickey, Minnie, Suzy en Perla je op te wachten om je welkom te heten. Meet Mickey Mouse is wel nog geopend.

Verdere ontmoetingen met zogenaamde 'face characters', zoals Aladdin, Mary Poppins en Peter Pan worden voorlopig stopgezet. Zij worden vervangen door Disney-figuren die een masker dragen zoals Mickey Mouse, Marie (The Aristocats), Goofy, Pluto en vele andere. De Single Rider wachtrijen worden ook gesloten.

Disneyland Paris geeft als reden dat ze de verspreiding van het Coronavirus willen tegen gaan. "De veiligheid en gezondheid van onze Cast Members staat bovenaan onze prioriteitenlijst", liet Disneyland Paris eerder al weten. Vorige week werd al beslist om de prinsessen hun 'winter outfits' te laten aantrekken. Hierdoor konden ze handschoenen dragen en waren de jurken dikker zodat ze beter beschermt waren.

Verder is er in Frankrijk een verbod om meer dan 1.000 mensen in één ruimte te plaatsen. Hierdoor laat Disneyland Parijs maximum 900 mensen in hun theaters.

dlp-princess-parade-08.jpg

Om de gasten van het park niet teleur te stellen, heeft Disneyland Paris beslist om drie keer per dag een nieuwe parade met de Disney-prinsessen door het park te laten gaan. De Princess Cavalcade bestaat uit één wagen die te zien is op de paraderoute op Main Street U.S.A.. Ze stopt aan het kasteel van Doornroosje zodat de prinsessen, waaronder Sneeuwwitje, Doornroosje, Tiana, Assepoester, en Belle  een magische dans kunnen doen op de podia voor het kasteel. Terwijl hoor je iconische liedjes uit de verschillende Disney-films. Knap werk om dit zo snel in elkaar te steken.

Foto's en video: ED92 & DLPReport.

Winnie the Pooh Diaper bags Disney Winnie The Pooh Better Care Luiertas - l Grey
Winnie de Poeh

€ 49,35

Winnie The Pooh Verjaardagskalender - Disney - 42 x 15 cm - Spiraalgebonden
Disney | Verjaardagskalender | Geen jaartal

€ 9,99

Disney Interstat Boekje Baby's Eerste Jaar - Girl
Disney | Babys eerste jaar

€ 11,99

Disney Interstat Boekje Baby's Eerste Jaar - Boy
Disney | Babys eerste jaar

€ 9,99

Disney Nicotoy Knuffel Winnie the Pooh 61 cm
Disney | 0 - 10 jaar | Hoogte 61 cm

€ 33,32

Disney’s Winnie the pooh Kleurboek +/- 16 kleurplaten
Disney | 3 - 99 jaar

€ 4,95

Ultimate Princess Celebration komt naar Disneyland Paris in augustus

25 juli 2021 11:29

Nieuwe, limited-edition, sleutel van 'it's a small world'

19 juli 2021 16:10

Asgaard-kroonluchter in Hotel New York - The Art of Marvel duurde een jaar om te maken

19 juli 2021 16:00
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.