Reclame

Prachtige promovideo voor heropening Tower of Terror

Are you brave enough?
1 minuut om te lezen
Vanaf 28 september 2019 kan je drie nieuwe verhaallijnen ontdekken in de attractie The Twilight Zone Tower of Terror in Disneyland Parijs. Speciaal voor de opening is er een nieuwe video ontwikkeld waarin, natuurlijk, het hotel de hoofdrol speelt. Are you brave enough?

Disneyland Parijs begint een goede reputatie te krijgen voor hun filmpjes. Zo brachten ze onlangs nog een nieuwe reclame uit met het schattige eendje. Dit keer staat de vernieuwde Tower of Terror.

De nieuwe promovideo werd opgenomen in de attractie zelf na sluitingstijd van het park. Aangezien het verhaal zich afspeelt in het jaar 1939, moest het decor van de attractie afgestoft en opgeknapt worden zodat het leek alsof het hotel nog geopend was.

"Het was een klus om elke ochtend ervoor te zorgen dat onze gasten niet merkte dat we een video aan het opnemen waren", vertelt een woordvoerder van Disneyland Parijs. Het duurde in totaal drie nachten om de volledige video op te nemen.

Het lied in de video is het nieuwe themalied van Halloween in Disneyland Parijs. Leuk om te horen dat er meer en meer voor de Engelse taal wordt gekozen. Het nummer 'Are You Brave Enough?' werd geschreven door Scott Erickson.

Misschien ook interessant?

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.