Reclame

Plannen nieuwe overlay Rock 'n' Roller Coaster gelekt

De attractie zal er volledig anders gaan uitzien!
1 minuut om te lezen
Op 1 september 2019 zal je voor het laatst de achtbaan Rock 'n' Roller Coaster featuring Aerosmith kunnen bezoeken in zijn huidige vorm. Daarna sluit de attractie voor een grondige make-over naar een Iron Man attractie. Enkele plannen zijn nu opgedoken.

Het meest opvallen is de nieuwe buitenkant van het gebouw. De grote CD en de gitaar verdwijnen en maken plaats voor een futuristisch gebouw inclusief helipad voor Iron Man. Verder komt er veel meer groen in de vorm van grasperken en bomen in plaats van de betonnen wegen op dit moment.

Natuurlijk zal ook de binnenkant wijzigen. Er worden extra wachtrijen aan de attractie toegevoegd. Naast de normale wachtrij, komt er een single riders en een FastPass wachtrij. De voorshow krijgt een nieuwe locatie en wordt groter. In totaal zullen 48 personen tegelijk naar de voorshow kunnen kijken. Dit is goed voor twee volledig gevulde treinen. Er wordt duidelijk gedacht aan een goede doorstroming van de gasten.

De achtbaan zelf wijzigt niet, maar de muziek die je hoort in de speakers zal op Marvel geïnspireerd zijn. Verder gaat nog het gerucht dat je de lancering niet meer zal zien.. Voor meer details is het nog even wachten..

Foto's: OutsidEars.

Misschien ook interessant?

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.