Reclame

Phantom Manor gesloten wegens rare verschijningen

Het geliefde spookhuis is momenteel gesloten.
1 minuut om te lezen
Het spookhuis Phantom Manor in Frontierland is momenteel gesloten voor een grote onderhoudsbeurt. Zelfs de sluiting is een attractie op zich. Op de bouwschuttingen rondom de attractie zijn verborgen boodschappen te lezen.

Zo kan je bijvoorbeeld lezen dat de attractie momenteel gesloten is totdat de vreemde waarnemingen en mysterieuze verschijningen zijn opgelost. De affiche is ondertekend door I.L.B. Bach (I'll be back), het geluidje dat je hoort op het einde van de attractie.

De andere affiches zijn krantenknipsel met koppen zoals "Wie is het raadselachtige Spook dat de buurt terroriseert?", "Wat gebeurde er echt met de oude Ravenswood villa?" en "Waarom heeft de gemeenteraad het volledige landgoed afgesloten?". Disneyland Parijs koos ervoor om het krantje Thunder Mesa Daily Messenger opnieuw te gebruiken net zoals bij de opening van Big Thunder Mountain.

Ook personages uit de attracties zoals de begrafenisondernemer en de waarzegster Madame Leota krijgen hun eigen advertenties.

Zelfs het sluiten van een attractie wordt in Disneyland Parijs een attractie op zich. Wanneer het spookhuis Phantom Manor opnieuw open zal gaan, is nog niet geweten. Hoogstwaarschijnlijk zal dit rond de periode Halloween 2018 zijn.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47

Disney Village verwelkomt nieuwe winkels met grotere Disney Store, vernieuwde LEGO Store en Sports Bar tegen eind 2024

13 april 2024 19:02
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.