Reclame

Orbitron wordt volledig vernieuwd

Benieuwd naar het resultaat?
1 minuut om te lezen
Discoveryland zit er momenteel een beetje raar uit. De volledig attractie Orbitron is verdwenen en er is enkel een groot gat te zien. De attractie wordt momenteel op een andere locatie opgeknapt zodat deze klaar is voor de komende jaren.

Orbitron is een reis naar het uiteinde van de ruimte, een avontuur geïnspireerd op de visionaire tekeningen van Leonardo da Vinci van het zonnestelsel. De attractie is aanwezig sinds de opening van het park in 1992.

Sinds enkele maanden werken de teams Facilities Asset Management en Central Shops van Disneyland Paris samen met lokale bedrijven om de attractie een echte opknapbeurt te geven. Op de agenda staan ​​het renoveren van vloeren, het opnieuw schilderen, het vernieuwen van het audiosysteem en het opfrissen van de wachtrij, inclusief de toevoeging van een nieuwe toegang. Er zullen ook verbouwingen worden gedaan aan de omgeving, waaronder de struiken, rotsen en kraters rondom de attractie.

Alle delen van de attractie, waaronder de 12 raketten, zijn gedemonteerd en overgebracht naar de werkplaats. Ook het rotatiesysteem van de planeten is volledig verwijderd. Deze planeten stonden al even stil. Na de opknapbeurt zouden deze opnieuw moeten draaien.

Ben jij ook benieuwd naar het resultaat?

Foto's:: DLPReport & Disneyland Paris.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.