Opnieuw concept art opgedoken van Spider-Man-attractie

Deze keer van de attractie zelf.
6 minuten om te lezen
Opnieuw is er concept art gelekt van de nieuwe Spider-Man-attractie die in het Amerikaanse Disney California Adventure Park zal gebouwd worden. Aangezien de attractie één op één wordt overgenomen in Disneyland Parijs, kunnen ook wij een kijkje nemen hoe de attractie er zal uitzien.

De vorige concept art toonde beelden van het opstapstation waarin de wagentjes, die 'Slingers'  genoemd worden, te zien zijn.

De attractie is voorzien van de nieuwste technologiën op het gebied van Augmented Reality (AR). Bezoekers kunnen interageren met schermen doorheen de attractie om punten te verzamelen.

De pas verschenen concept art toont de wachtrij, de voorshow en de rit zelf. Het volledige gebouw is opgezet als een trainingscentrum.

dlp-spider-man-attractie-concept-art-4.jpg

 Als de bezoekers het gebouw binnen komen, krijgen ze een rondleiding door het bedrijf Worldwide Engineering Brigade (W.E.B.), die zich bezig houden met het ontwikkelen van superkrachttechnologiën.

Na de rondleiding, krijg je een voorshow te zien.  Aan de hand van enkele borden en Spider-Bots, zullen enkele wetenschappers uitleggen wat je moet doen tijdens de attractie.

dlp-spider-man-attractie-concept-art-2.jpg

Hierna ga je door naar de opstapruimte met de 'Slingers'. Deze 'Superpowered Autonomous Vehicles' zijn voorzien van de nieuwste 3D technologiën waardoor ze zullen reageren op het decor en de ruimte waarin je jou bevindt.

Tijdens het verloop van de rit lopen er allerlei dingen mis en moet je als bezoekers helpen om enkele indringers op te sporen en uit te schakelen. Zoals op de laatste beelden te zien is, crasht er onder andere een ruimteschip en wordt er hevig gevochten in de verfruimte.

Doorheen de attractie zie je verschillende, soms heel subtiele, verwijzingen naar Pym Technologies, SHIELD, Stark Industries en Black Panther.

Oral B Stages Power Kids Disney Princess + gratis Disney case - Elektrische Disney tandenborstel voor kinderen
Oral B | Inclusief: Timer

€ 24,99

Smoby Be Move Roze - Driewieler
SMOBY | Belastbaar tot: 20 kg | 2 - 3 jaar | Metaal

€ 50,57

Disney Classics: Complete Movie Collection 1937-2018
DVD | Engels | 04 december 2018

€ 349,99

Aladdin
Buena Vista Home Entertainment | DVD | Engels | 21 februari 2007

€ 14,99

Disney 4in1 Puzzle Frozen
King | 3 - 5 jaar

€ 9,99

Disney Princess Diamond Painting - Totum knutselset
Totum | Totum

€ 9,99

Disneyland Park viert alle seizoenen op één avond

8 augustus 2019 12:54

Deze films en series zullen te zien zijn op Disney+

8 augustus 2019 09:01

Tweede ingang RER station geopend

31 juli 2019 15:46
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.